Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 4 gün gecikti sizce geç döllenme olabilir mi ?
Normalde her ay düzenli adet olan biriyim fakat bu ay 4 gün geçti hala adet olmadım 2 tane test yaptım negatif çıktı fakat hafif çok hafif pembemsi kahverengimsi bir leke gördüm geç döllenme olabilir mi ? Veya nedir?
Olabilir olmayadabilir, biraz daha bekleyin kan testi yapın o daha önce net sonuç verir, ya da adet olacaksınız ama vücut tam sökemediği için leke gelmiş olabilir
Normalde her ay düzenli adet olan biriyim fakat bu ay 4 gün geçti hala adet olmadım 2 tane test yaptım negatif çıktı fakat hafif çok hafif pembemsi kahverengimsi bir leke gördüm geç döllenme olabilir mi ? Veya nedir?
Bende ayni durumu yasiyorum 4 gun gecikti test yapiyorum negatif kan testi verdim cuma günü sonucu yarin alıcam 13 ve 15. Gunler yumurtlama gördüm bende
Bende aynı durumdayım 7 günlük gecikme yaşıyorum şu an bugün test yaptım negatif ama hiçbir adet olacakmışım gibi belirti de yok. Sizin sonucunuz ne çıktı acaba
Bende ayni durumu yasiyorum 4 gun gecikti test yapiyorum negatif kan testi verdim cuma günü sonucu yarin alıcam 13 ve 15. Gunler yumurtlama gördüm bende