- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviliGizem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra tekrarlamayı düşünmüştüm aslında. Belki beta hcg yeterli miktarda yükselmemiştir diye.Tekrar yapmaniz gerek ama sanki var gibi altindaki koyulukta
Adetin 5 gun geciktiyse beta testte cikacak seviyededir beklemene gerek yok canim2 gün sonra tekrarlamayı düşünmüştüm aslında. Belki beta hcg yeterli miktarda yükselmemiştir diye.
Var mı önerdiğiniz başka bir marka, bununla yine yapıp da aynı ikilemde kalmayım sonra.Adetin 5 gun geciktiyse beta testte cikacak seviyededir beklemene gerek yok canim
Erken gebelik testi senin durumun icin %95 dogru sonuc verir canim marka onemli degil erken gebelkk testi olsun yeterVar mı önerdiğiniz başka bir marka, bununla yine yapıp da aynı ikilemde kalmayım sonra.
Yarın yine ilk idrarla deneyim bariTest bozuk galiba bidaha yapın 3 damla yeter fazla koymayın.
Bu Clear.... İle başlayan test mi . Bende geçen eşime test al dedim eczaneci bu markayı vermiş. bugun öğle zamanı yaptım dağıldı tek cizgiydi yani bozuk olma ihtimali var mıCanm yarin kaliteli birntest al bunlar hep boyle oluyor ya
Test oncomed. Bugün tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Dünkü bozuksa bugünkü değildi, bugünkü bozuksa dünkü değildiBu Clear.... İle başlayan test mi . Bende geçen eşime test al dedim eczaneci bu markayı vermiş. bugun öğle zamanı yaptım dağıldı tek cizgiydi yani bozuk olma ihtimali var mı![]()
Test oncomed. Bugün tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Dünkü bozuksa bugünkü değildi, bugünkü bozuksa dünkü değildi![]()
Herhalde en iyisi kan testi yarın olmazsam Perşembe hastaneye giderim kesinUmarım bugünkü vozuktur
Kan testi yaptırmak da zor geliyor açıkçası. Aslında kesin çözüm ama heralde o kesinlikten kaçıyorum birazdaHerhalde en iyisi kan testi yarın olmazsam Perşembe hastaneye giderim kesin
Kan testi yaptırmak da zor geliyor açıkçası. Aslında kesin çözüm ama heralde o kesinlikten kaçıyorum birazda