Adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım çizgi yerine oval kırmızı bir alan oluştu, yorumlar mısınız neden böyle olmuştur? .

MaviliGizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
3.559
3.793
63
35
15866897190172267868994455169411.webp

İdrari fazla damlatmissiniz. 2-3 damla kafi.
t tafina bir damla su damlatip duzelmesini bekleyin. Hala cizgi varsa gebelik ihtimali yuksek.

Testi acip suya tutun. T yerindeki fazla pembelik gider o zaman.

Birkaç aydır deneyip sürekli negatif sonuç alınca böyle bir umuda sarılıyor insan sanırım.

Bugün testi tekrarladım, sonuç tek çizgi. Hala adet olmadım ama 😪 anlam veremiyorum. Normalde gecikmem. Estrofem kullandım bu ay. Onun etkisi olabilir mi?

Canm yarin kaliteli birntest al bunlar hep boyle oluyor ya
Bu Clear.... İle başlayan test mi . Bende geçen eşime test al dedim eczaneci bu markayı vermiş. bugun öğle zamanı yaptım dağıldı tek cizgiydi yani bozuk olma ihtimali var mı 😁

Bu Clear.... İle başlayan test mi . Bende geçen eşime test al dedim eczaneci bu markayı vermiş. bugun öğle zamanı yaptım dağıldı tek cizgiydi yani bozuk olma ihtimali var mı 😁
Test oncomed. Bugün tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Dünkü bozuksa bugünkü değildi, bugünkü bozuksa dünkü değildi 😊

Kan testi yaptırmak da zor geliyor açıkçası. Aslında kesin çözüm ama heralde o kesinlikten kaçıyorum birazda
😁 O bendede var sanki erteleyince gebelik çıkacak gibi geliyor insana. Bende bir kez 18 gün gecikti de kesin gebeyim dedim maalesef ki negatif çıktı kanda . Yikila yıkıla bir hal oldum alistim İki yıldır her ay dört gözle bekliyorum gebeyim mi diye 😔 vardır bir hayır elbet tevekkül den de başka birşey gelmiyor elden 🤷

Back
X