Artımed testi silik çizgi

ayselisslirdgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
6
0
1
Kızlar cok düzenli adet olan biri değilim genellikle son 4 5 aydır çok kaydı. Bu ay da yine gecikince stres oldum aslında olacak bir ihtimal da yok ama bilirsiniz iste bilmediğimden artımed testi yaptım bir tanesi aksam saatlerinde diğeri sabah ilk idrarla bende de silik gri bir çizgi çıktı bakar mısınız çok acil korktum bende

IMG_3116.webp
IMG_3117.webp

Kızlar cok düzenli adet olan biri değilim genellikle son 4 5 aydır çok kaydı. Bu ay da yine gecikince stres oldum aslında olacak bir ihtimal da yok ama bilirsiniz iste bilmediğimden artımed testi yaptım bir tanesi aksam saatlerinde diğeri sabah ilk idrarla bende de silik gri bir çizgi çıktı bakar mısınız çok acil korktum bende

Eki Görüntüle 3614003 Eki Görüntüle 3614004
Artımed genelde yanlış pozitif çıkarabiliyor. Gecikmeniz varsa kan verip kesin sonuç alın

Birde bir şey daha aklımı karıştırdı neredeyse bir ay falan önce oldu ilişki yani daha net bir sonuç olmaz miydi ya da bir gün sonra yaptığum daha koyu çıkmaz mıydı diye düsündüm
Nerdeyse bir ay olduysa ya son adetinizden önce yada sonra birlikte olmuşsunuzdur ovülasyon tarihinize denk gelmediyse riskiniz yoktur adetinizden yaklaşık 14 gün sonrası ovülasyon haftanız oluyor

Back
X