Adetim 5 gun gecikti kanda 1.2 cikti hamile olabilir miyim sizce ?

Sanmam 5 gün gecikmede 1.2 olmaz

Maalesef bes gun az bir sure degil

Benimde 5 gün oldu gecikmem test yaptırdım az önce sonucu bekliyorum değer kaç olması lazım
Deger besin uzerindeyse tamamdir hamilesindir ama direk degere takilmamalisin
Bugun kan verdin 100 cikti ornegin
2 gun sonra yuzde altmis yukselmesi lazim ki normal gebelik diyelim

Deger besin uzerindeyse tamamdir hamilesindir ama direk degere takilmamalisin
Bugun kan verdin 100 cikti ornegin
2 gun sonra yuzde altmis yukselmesi lazim ki normal gebelik diyelim
Yumurtlama gününde birliktelik oldu bugün 10 gün oldu adetimde 5 gün gecikti kasık ağrım sırt ağrım var göğüslerim acıyo

Rahim filmine bakarak sadece sansin yüksek denmesi bana biraz degisik geldi tüp bebek tedavisine basladigiza gore iki taraftan birinde bir rahatsizlik soz konusu esimde.yok.diyorsunuz sizde bisey var demek.rahim filmina bakarakta bu yorum sacma geldi. Rahim filmi sonrasi hamile.kalanlar var ama iki tarafindan degerleri normal.ise. 5 gun gecikmede ise 1.2 deger az 5 uzeri.olmasi lazim.ve katlamasi lazim

Suan yapsan cift cizgi gorursun
Sonrasinda koyulasiyormu diye bakabilirsin
Ama en kesin cozum kan ve iki gun beklemek
Evet sonuc guzel ama cok riskli yukselip yukselmedigini bekleyip gormek lazim sanirim
Insallah da kat kat artar
İnşallah yaaaa

Eklentiler

• 200B7C97-8F8E-4002-86F1-48A1D6EC2DBA.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 232
  • 914EDF6C-F5C0-4CB5-A7D1-587E2C6A4DC2.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 229
Ama yumurtlama gününe göre ya benim yumurtlama 15 inde oldu birliktelik o şekilde yani 11 gün oldu adetimde 5 gün oldu sizin 5 haftalık falandır o zaman
Tabi yumurtlama tarihi de önemli evet öğrendiğimde 5 haftalıktı. Böyle durumlarda tekrar kandan bakılıp artışına bakılıyor betanin bir kaç gün sonra tekrar kan verip daha net bilgiye ulaşabilirsiniz bir de doktor daha iyi bilgi verir inşallah gönlünüze göre olur :)

Amin inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…