Adetim 5 gün gecikti. Sürekli adet olacakmışim gibi ağrılar var. Göğsümun halkasi koyulasti ve yag bezeleri gibi noktalar var. Test yaptırmadım henuz

elmira13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
60
10
3
29
Henüz test yaptirmadim bayram sonunu bekliyorum. Her an adet olacakmisim gibi adet gelmeden önceki ağrılar var. Sizce hamile miyim? Hic aksama olmaz bende reglimde hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum. Bir taraftan hamile gibiyim ama ya değilsem diye sorup duruyorum kendime bu durumu yaşayan varmi

Merhaba bu süreçte en az ihtiyacımız olan şey stres. Sakin olun lütfen eczaneden erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz 5 gün geciktiyse. Benim belirtilerim arasinda da göğüs hassasiyeti, göğüs ucunda renk koyulaşması, akşam saatlerinde aşırı bir şişkinlik ve hafif adet sancıları vardı. Umarım sağlıklı ve güzel haberler alırsınız

5 gün geciktiyse normal teste bile çıkar zaten test yapın bence bu kadar gün nasıl beklediniz

Neden bayram sonunu bekleyip haybeye strese girip beyninizi meskul ediyorsunuz hiç anlamadım. Eczaneden alıp yapın ve rahatlayın. 5 gün gecikmeyle bide bayram sonunu beklemeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…