Bugün 7. Günün hala olmadım ilk defa başıma böyle bisi geliyor normalde hep düzenli olurum erken gebelik testim negatif kan yaptırmadım OyuzdenAllah bilir orasını ne imkansızlar var Allah ol der olur ama kan ver canım kan kesın sonuc zaten prolaktınde adet düzensizliği yaptıgı için ondan gecikiyor olabılır
Benim oğlumda 10gunden önce yaptığım bütün testler negatif geldi 10.gun sabah yaptığım test çok silik çıkmıştı öyle ogrenmistim7 gün yada 10 gün sonra bekletip de sonucunu öğrenen oldu mu aranızda
Peki yaşadığın belirtiler nelerdir anlatır mısınız lütfenBenim oğlumda 10gunden önce yaptığım bütün testler negatif geldi 10.gun sabah yaptığım test çok silik çıkmıştı öyle ogrenmistim
Normal adet belirtileriyle aynı canim tek fark ben adetime 1 hafta kalasi yerleşme kanaması olmuştu bulantı goguslerde dolgunluk kasık ağrısı felanPeki yaşadığın belirtiler nelerdir anlatır mısınız lütfen
Geç dollenme olmuş olablirmi7 gün yada 10 gün sonra bekletip de sonucunu öğrenen oldu mu aranızda
Lütfen yazın arkadaşlarSelamün aleyküm arkadaşlar adetim 30 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif bu gün 32 gün gecikti dest yapmak istemiyorum yine çıkmaz diye bu gün kan vereceğim benim gibi bu durumu yaşayıp da sonradan hamile olduğunu öğrendi mi göğsümde çok aşırı hassasiyet ağrı var ama adet olmadım hâlâ
Bnm adetim 20 gün gecikmişti idrar be kan testlerim negatifti stresten kaynaklı Prolaktin değerim yükseldiği için gecikmem olmuş adet sokturucuyle adet oldum Bnce bi doktora gorununSelamün aleyküm arkadaşlar adetim 30 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif bu gün 32 gün gecikti dest yapmak istemiyorum yine çıkmaz diye bu gün kan vereceğim benim gibi bu durumu yaşayıp da sonradan hamile olduğunu öğrendi mi göğsümde çok aşırı hassasiyet ağrı var ama adet olmadım hâlâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?