Adetim 5 gün gecikti test negatif

blcaly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
6
0
1
28
Kızlar acil yardım
Adetim 5 gün gecikti sol bacağımda uyuşma belimde ağrı bide ara ara kasiklarimda ağrı var
Erken gebelik negatif hakileysem şimdiye kadar belli olmazmiydi bide Prolaktinim 40 insülin direncim 16,2 doktor bu değerlerle hamile kapanıcağımi söyledi bilgisi olan dönüş yapabilir mi lutfennnn

Allah bilir orasını ne imkansızlar var Allah ol der olur ama kan ver canım kan kesın sonuc zaten prolaktınde adet düzensizliği yaptıgı için ondan gecikiyor olabılır

Allah bilir orasını ne imkansızlar var Allah ol der olur ama kan ver canım kan kesın sonuc zaten prolaktınde adet düzensizliği yaptıgı için ondan gecikiyor olabılır
Bugün 7. Günün hala olmadım ilk defa başıma böyle bisi geliyor normalde hep düzenli olurum erken gebelik testim negatif kan yaptırmadım Oyuzden

Kızlar adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım negatif ama hâlâ sadece göğüslerimde hafif hassaslık var benim gibi olup da hamile olan var mı aranızda lütfen rica ediyorum bana yazın lütfen

Gebelik testleri çok düşük, 5-10 seviyelerinde hcg ölçebildiği için 90% üzerinde güvenilir, benim de yaptığım gebelik testleri hiç yanılmadı özellikle adet geciktikten sonra yapılıyorsa genelde doğrudur diyor doktorlar. Adet gecikmesine bir çok faktor sebep oluyor, hormonal değişiklikler, ağır egzersizler, ani kilo kaybı-alma, stres, beslenme, iyi huylu over kistleri vb. Bir çok kadın bu durumu yaşıyor. O yüzden gebelik yoktur diye düşünüyorum gecikilen durumda testler negatifse, ama kanda baktırarak en doğru sonucu alabilirsiniz, 10 günü geçiyorsa doktora muayene olmanızı öneririm tedbir amaçlı.

IMG_20250502_060714.webp

Bu testi öğle arası saat 1de yaptım arada 3 saat geçti baktım gözle görülür pozitif çıkmış telefonda böyle çıkmış yoksa biraz daha nettir

Selamün aleyküm arkadaşlar adetim 30 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif bu gün 32 gün gecikti dest yapmak istemiyorum yine çıkmaz diye bu gün kan vereceğim benim gibi bu durumu yaşayıp da sonradan hamile olduğunu öğrendi mi göğsümde çok aşırı hassasiyet ağrı var ama adet olmadım hâlâ

Lütfen yazın arkadaşlar
Selamün aleyküm arkadaşlar adetim 30 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif bu gün 32 gün gecikti dest yapmak istemiyorum yine çıkmaz diye bu gün kan vereceğim benim gibi bu durumu yaşayıp da sonradan hamile olduğunu öğrendi mi göğsümde çok aşırı hassasiyet ağrı var ama adet olmadım hâlâ
Lütfen yazın arkadaşlar

Bnm adetim 20 gün gecikmişti idrar be kan testlerim negatifti stresten kaynaklı Prolaktin değerim yükseldiği için gecikmem olmuş adet sokturucuyle adet oldum Bnce bi doktora gorunun

Back
X