T Tgcdemr Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2021 75 15 8 31 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #1 Kan değerim 2 çıktı idrardada yok adetim hiç gecikmezdi
Tatlikavun Kova Burcu kadını ♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 1.403 2.168 63 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #2 Kür falan uyguladınız mı yada stres yaptığınız birşey var mı bir sürü sebebi olabilir
T Tgcdemr Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2021 75 15 8 31 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #3 hamileolmak .!.: Kür falan uyguladınız mı yada stres yaptığınız birşey var mı bir sürü sebebi olabilir Genişletmek için tıkla... 24-25 çatlama gördüm ovulasyon testinde 5 gün geçti kan ise 2 çıktı
hamileolmak .!.: Kür falan uyguladınız mı yada stres yaptığınız birşey var mı bir sürü sebebi olabilir Genişletmek için tıkla... 24-25 çatlama gördüm ovulasyon testinde 5 gün geçti kan ise 2 çıktı
Tatlikavun Kova Burcu kadını ♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 1.403 2.168 63 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #4 Biraz daha bekleyin belki geç döllenme söz konusu olabilir
T Tgcdemr Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2021 75 15 8 31 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #5 hamileolmak .!.: Biraz daha bekleyin belki geç döllenme söz konusu olabilir Genişletmek için tıkla... Yeni evliyim pek bilgi sahibi değilim ne zamana kadar beklemeli
hamileolmak .!.: Biraz daha bekleyin belki geç döllenme söz konusu olabilir Genişletmek için tıkla... Yeni evliyim pek bilgi sahibi değilim ne zamana kadar beklemeli
milenart Guru Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 1.727 2.942 333 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #6 Tgcbbrdmr .!.: Kan değerim 2 çıktı idrardada yok adetim hiç gecikmezdi Genişletmek için tıkla... Hamile olmak konusunda çok istekliyseniz ve stres yapıyorsanız o beklenti de psikolojik olarak gecikme olarak yansıyor. adet tarihi geçtikten sonra silikte olsa görünmesi gerekirdi zaten kanda kensin çıkardı olsa.
Tgcbbrdmr .!.: Kan değerim 2 çıktı idrardada yok adetim hiç gecikmezdi Genişletmek için tıkla... Hamile olmak konusunda çok istekliyseniz ve stres yapıyorsanız o beklenti de psikolojik olarak gecikme olarak yansıyor. adet tarihi geçtikten sonra silikte olsa görünmesi gerekirdi zaten kanda kensin çıkardı olsa.
Tatlikavun Kova Burcu kadını ♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 1.403 2.168 63 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #7 Tgcbbrdmr .!.: Yeni evliyim pek bilgi sahibi değilim ne zamana kadar beklemeli Genişletmek için tıkla... Yeni evliysen bu tür gecikmeler yaşanabilir başlarda bi hafta daha bekleyin olmazsanız gidersiniz doktora
Tgcbbrdmr .!.: Yeni evliyim pek bilgi sahibi değilim ne zamana kadar beklemeli Genişletmek için tıkla... Yeni evliysen bu tür gecikmeler yaşanabilir başlarda bi hafta daha bekleyin olmazsanız gidersiniz doktora
T Tgcdemr Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2021 75 15 8 31 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #8 hamileolmak .!.: Yeni evliysen bu tür gecikmeler yaşanabilir başlarda bi hafta daha bekleyin olmazsanız gidersiniz doktora Genişletmek için tıkla... 8 aylık evliyim ilk kez karşılaştım bu durumla
hamileolmak .!.: Yeni evliysen bu tür gecikmeler yaşanabilir başlarda bi hafta daha bekleyin olmazsanız gidersiniz doktora Genişletmek için tıkla... 8 aylık evliyim ilk kez karşılaştım bu durumla
Ulkumyvz Ve öylede oldu çok şükür...🙏 Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2019 1.631 1.077 53 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #9 Tgcbbrdmr .!.: 8 aylık evliyim ilk kez karşılaştım bu durumla Genişletmek için tıkla... Merhabalar canım adet oldun mu merak ettimde
Tgcbbrdmr .!.: 8 aylık evliyim ilk kez karşılaştım bu durumla Genişletmek için tıkla... Merhabalar canım adet oldun mu merak ettimde