Gebeliğe Hazırlık Adetim 7 gün gecikti 6. Gününde idrar testi yaptım negatif cikti sizde de böyle oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hepuzulenkadin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
22
4
16
27
Bugün cuma , cumartesi pazarda geçsin yakın bı sağlık ocağına kan testi yaptıracağım 2 gün sonra yani inşAllah hamileyimdir , hamile anneler dua edin sağlıklı gönlüme göre güzel bir hamilelik geçiririm inşallah

Benim de 4. Günde çok silik bir şekilde çıkmıştı, erken gebelik testi yaptınız mı ? Belirtileriniz var mı? İnşallah hepbirlikte güzel bir hamişlik geçirelim

Bu bı belirti mi bilmiyorum ama benim çok kafam ağrıdı yani 2 3 haftadır kafa agrisi çektim bide süt beyazı akıntı geliyor belirgin , erken gebelik testi yapmadım , ay inşallah ya hamiş kelimesini çok sevdim

Kaset test yaptınız o zaman o beta değeri çok yukselmedikce çıkmıyor bir de erken gebelik testiyle deneyin orda varsa zaten çok silik de olsa çıkacaktır evet baş ağrısını da belirti olarak sayiyolar hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah haberleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…