- 20 Ağustos 2024
- 815
- 213
- 23
- Konu Sahibi minikpandammmm
Hadi inşallah. Test yapmayın daha benceEvet ilk transferim inşallah son olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah. Test yapmayın daha benceEvet ilk transferim inşallah son olur
Ben en sagdakinde çok hafif görüyorum sankiMerhaba 31 temmuzda transfer oldum 6 ve 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı dokuzuncu gün kan vermeyi düşünüyorum acaba varmı ilk transferim ve geriye 1 embriyo kaldı başına gelen varmı
Dualarım seninle üzme kendini pozitife dönen çokTeşekkğr ederim inşallah öyledir kimiside 8.gün idrarda negatif görmüş 10 gün kanda öğrenmiş inşallah benimde öyle olur dua edin olur mu![]()
En sağdakinde var sanki bu aradaMerhaba 31 temmuzda transfer oldum 6 ve 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı dokuzuncu gün kan vermeyi düşünüyorum acaba varmı ilk transferim ve geriye 1 embriyo kaldı başına gelen varmı
İnşallahDualarım seninle üzme kendini pozitife dönen çok![]()
11.gün 3.8 çıktı doktor ilaçları bırak dediSon durum nedir??
5.gün embriyosu 9.günümde idrar testi negatif 10.gün kanda pozitif gerçi değerim düşük kimyasal olabilir ama ALLAH dan ümit kesilmez hiç üzülme sabır ve dua ile test gününü bekle inşallah güzel sonuçlar alırsınBenim bugün 8. Gün erken gebelik testi yaptım negatif. 3 gün embriyosuydu 5 Ağustos ta transfer oldum tutmadı sanırım çok üzülüyorum kan testi günü 18 Ağustos bekleyeceğim ama hiç umudum yok moralim çok bozuldu
Merhabalar. Son durum nedir acaba? benim de 3. Gun embriyosu transfer +5.gun hic bir belirti yok ben de.İçime su serptiniz. Değeriniz kaç çıkmıştı
Siz kan verdiniz mi sonucunuz ne çıktıMerhaba 31 temmuzda transfer oldum 6 ve 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı dokuzuncu gün kan vermeyi düşünüyorum acaba varmı ilk transferim ve geriye 1 embriyo kaldı başına gelen varmı
Benim bugün 10 hün beş günlük Embryoyfu. Dün ve bugün test yaptim idrarda negatif. Yarin kan testi verecegim bakalim. Umudum yok ilaclari birakayim dedmYapmayın kız valla moral bozuyor 5. Gün aa 8. Gün çıkmadı prodoctor erken gebelikte 10. Gün umutsuzca kan verdim bebeğim şuan uyuyor yanımdailaçları bırakmayı dahi düşündüm sinirlerim boşaldıda umudunuzu kaybetmeyin boş yere inşallah seninde bebeğin tutunmuştur seninledir
![]()
Merhaba yaptınız mı ne çıktı ?Benim bugün 10 hün beş günlük Embryoyfu. Dün ve bugün test yaptim idrarda negatif. Yarin kan testi verecegim bakalim. Umudum yok ilaclari birakayim dedm![]()
Malesef negatif 0.2 cikti sonucMerhaba yaptınız mı ne çıktı ?