- 9 Ağustos 2020
- 515
- 209
- 53
- 28
- Konu Sahibi gzm asmakci
Kanama nasıl kırmızı mı kahverengi mi yoğunluğu nasıl ?Bugün kanamam oldu biraz neden ki ama adetten az gibi hiç belirttim de yoktu niye böyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama nasıl kırmızı mı kahverengi mi yoğunluğu nasıl ?Bugün kanamam oldu biraz neden ki ama adetten az gibi hiç belirttim de yoktu niye böyle oldu
Kırmızı akışkan ve yogun değil normalde çok yogun Olurum ama bu daha azKanama nasıl kırmızı mı kahverengi mi yoğunluğu nasıl ?
Yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama kırmızıysa yerleşme kanaması değildir kan vermişmiydin beta hcg kaçKırmızı akışkan ve yogun değil normalde çok yogun Olurum ama bu daha az
Gidip beta test vermelisin korkuyorum diye birşey yok maalesef sağlık için cesaret et bir baksınlar durum nedir diyeKırmızı akışkan ve yogun değil normalde çok yogun Olurum ama bu daha az
Daha ne kadar net olabilir ki maşallahBana yardımcı olun bı haftam geçti
Sizce net mi
Bana yardımcı olun bı haftam geçti
Sizce net mi
İnşallah yavalla şöyle söyleyim doğuma az kaldı bence ,
İnşallah inşallah Allah isteyen herkese versin inşallahDaha ne kadar net olabilir ki maşallahsağlıkla kucağına al
Benum sonuç çıktıktan sonra korona oldum şuan koronayim bebeğe bı zararı olur mu çok korkuyorumİnşallah inşallah Allah isteyen herkese versin inşallah
İnşallah çok istiyorum yaAhh keşke üstün yeteneklerim olsa şak diye desem hamilesinnnnşaka bir yana biz bilemeyiz Burdan istersen kaset testi yarın da dene erken çıkarsa yada rengi koyulasirsa kan ver
İnşallah çok istiyorum ya
Bugün yine yaptım t çizgi daha koyuİnşallah çok istiyorum ya
Ben günün yine yaptım t çizgi daha koyuNe zaman yaptınız en son? Birkaç gün önce yaptım demişsiniz erken testi onun için dedim. Varsa gözükür artık.
Var bencee![]()