Merhabalar son adetimi 18 gün erken oldum ve 24 temmuz da oldum bu ay 22 sinde olmam gerekiyorken olmadım hala ve belirtilerim var fakat kanda çıkmadı erkenmi yaptım yoksa geç döllenme mi bilemedim evet adet duzensizligim vardı fakat 1 ila 2 gün akşama oluyorken 7 . Gundeyim ve belirtilerim var artı 18 gün erken gördüm sanki son adetmis gibi yoğun gelmişti ovulasyon günlerimizi degerlendirmistik eşimle adet olmadan önce 9 gün boyunca ama kanda çıkmadı doktor pazartesi gel dedi bana fikir verebilir misiniz benim durumuma benzer durumlar varsa nekadar daha beklemem gerek veya geç döllenme hakkında bilgi
18 gün erken gördüm sanki son adetmis gibi yoğun gelmişti ovulasyon günlerimizi degerlendirmistik eşimle adet olmadan önce 9 gün boyunca ama kanda çıkmadı
ilk cumleniz asiri sacma, kapanis yaptigini hisseden rahim yogun bi kanama ile gorevini askiya alir . Muhtemelen 18 gun once yogun bi yumurtlama kanamasi yasadiniz, benim de olmustu 1-2 kez. Onun yumurtlama kanamasi olmama ihtimalinde bile onun 9 gun oncesi ovulasyon zamani olmuyor
ilk cumleniz asiri sacma, kapanis yaptigini hisseden rahim yogun bi kanama ile gorevini askiya alir . Muhtemelen 18 gun once yogun bi yumurtlama kanamasi yasadiniz, benim de olmustu 1-2 kez. Onun yumurtlama kanamasi olmama ihtimalinde bile onun 9 gun oncesi ovulasyon zamani olmuyor