• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 7 gün gecikti test negatif

Larviyahanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
9
2
36
24
Merhaba arkadaşlar benim adetlerim hep düzenliydi 28 günde bir adet olurum bazen 2 gün erken gelir nazende tam gününde olurum ama bu ay 7 gün gecikti dun test yaptım negatif adet olacakmişim gibi ama yok gelmiyor bel ağrım çok kötü kasiklarimda batmalar oluyor ara sıra göğüs uçlarimda hassasiyet var tekrar test yapmalimiyim yada benim gibi testi negatif çıkıp sonra pozitif olan varmı

Merhaba 7 gün geçmesine rağmen çıkardı bence siz biraz stres yaptığınız için olabilir mi acaba🥹

Merhaba 7 gün geçmesine rağmen çıkardı bence siz biraz stres yaptığınız için olabilir mi acaba🥹
Bilmiyorum ki olabilir bide şimdi çocuk düşünmuyoruz eşim korunuyor geri çekilme ile ama güvenmiyorum dahada gelmeyince iyice strese giriyorum

benzer durum benim de var bu ay son adet tarihim 7 Mayıs 2025. Bugün 13 Haziran ve yaklaşık 38 gündür adet görmüyorum.m10 Haziran akşamı evde gebelik testi yaptım, sonuç negatifti. Ertesi sabah, yani 11 Haziran’da tekrar test yaptım, yine negatif çıktı. PCOS ya da troid sorunum bugüne kadar hiç olmadı.

benzer durum benim de var bu ay son adet tarihim 7 Mayıs 2025. Bugün 13 Haziran ve yaklaşık 38 gündür adet görmüyorum.m10 Haziran akşamı evde gebelik testi yaptım, sonuç negatifti. Ertesi sabah, yani 11 Haziran’da tekrar test yaptım, yine negatif çıktı. PCOS ya da troid sorunum bugüne kadar hiç olmadı.
Hakkımızda hayırlısı ya gelmezse bida yapıcam test bakalım

Bilmiyorum ki olabilir bide şimdi çocuk düşünmuyoruz eşim korunuyor geri çekilme ile ama güvenmiyorum dahada gelmeyince iyice strese giriyorum
Ben ilk bebek isterken bu şekilde strese girip acaba var mı yok mu diye beklerken regl gecikmesi çok yaşadım kendi yaşadığım birşey olduğu için böyle yorumluyorum tabiki korunma yöntemi değil bir ihtimal hakkınızda hayırlısı olsun

ben adet olacağım tarihten 1 gün önce yaptım idrar testi negatif çıktı, adetimin geciktiği ilk gün yaptım negatif çıktı, 3. gün yaptım negatif çıktı, 5. gün yaptım negatif çıktı. Aklıma şüphe düştü 5. gün gittim kan testi verdim pozitif çıktı.

Back
X