adetim 7 gun gecikti ultrasonda gebelik yok

Canim seni.merak ettm varmi bisiler bebek falan?? Ben hamileyimm :) yaa inanamiyrm hala
Caaanim hayirli olsun cok sevindim kendim icinde heyecanlandim bak simdi gecen ay olmadi canim bu ayda batim 29 unda bakalim hayirlisi artik sağlikla kucagina alirsin insallah bebegini bizlerede dua et tatlim :) doktor ilac falan kullandirtmis miydi diger ay yada özel birsey yaptin mi tiyon varsa aliyim bende :))

Yumurtlama gunumu hesapladim ozmanlar iliski yasadik tuttu keske daha once yapsaymisim.hic dikkate almiyordum:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gun asiri iliskilerr sperm kalitesini dusuruyor yumurtlama gunumde 24 saat arayla. Oldu suan 2 haftalik yani yumurtlama zamani tutmus bende suan hala inanamiyrm insallah allah sanada nasip eder

gun asiri iliskilerr sperm kalitesini dusuruyor yumurtlama gunumde 24 saat arayla. Oldu suan 2 haftalik yani yumurtlama zamani tutmus bende suan hala inanamiyrm insallah allah sanada nasip eder

inşallah canım benim :)

Canim ben seni anlayamadim 4 kere adet.oldum diyorsun , 4 ay once iliski yasandi diyorsn hamilemiyim.diyorsn ben.hic.bisi anlamadm yada.yanlis anliuorm

Back
X