Adetim 7 gün gecikti

Ozrmrvt

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
73
18
8
26
İyi geceler arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bi sorum olacaktı benim düzenli adet dongum vardı geçen ay 3 gün geçikti nisan 7 de adet oldum bu ay ise yine 7 sinde olurum diye bekledim kullandığım uygulamada 7 gün gecikmiş görünüyorum ama bana göre 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sizce napmaliyim beklemelimiyim yoksa tekrar test alıp yapıyım mı simdiden teşekkürler ❤

İstersen direkt kan ver aklında soru işareti kalmaz en azından

Aile hekimleri bir hafta gecikince kana bakıyor isterseniz bekleyin bazen stres hava degisimleri çok dusunmek falanda adet gününü geciktiriyor dayanabilirseniz haftya bir idrar testi sonrasindada bide kan verin

Aile hekimleri bir hafta gecikince kana bakıyor isterseniz bekleyin bazen stres hava degisimleri çok dusunmek falanda adet gününü geciktiriyor dayanabilirseniz haftya bir idrar testi sonrasindada bide kan verin
Sizce uygulamaya göremi hareket etmeliyim yoksa kendi hesabıma göre mi 2 evlâdım var biraz korku yaşıyorum açıkçası o yüzden merak içerisindeyim zaten haftaya kadar olmazsam vardır kesin benim hamileliklerim çabuk çıkar testlerde

Tam emin olmamakla beraber geçen ay ki gununuze göre gecikmissiniz yani 4 gün benim öyle olmuştu çünkü
2 evladiniz varmis ne güzel ne demek ki insan ucuncudede stres yapıyor

Tam emin olmamakla beraber geçen ay ki gununuze göre gecikmissiniz yani 4 gün benim öyle olmuştu çünkü
2 evladiniz varmis ne güzel ne demek ki insan ucuncudede stres yapıyor
Aslında üçüncüyü istiyorduk ama zaman olarak şuan değil çünkü biri 4 biri 2 yaşında 2 oğlum var ve ben onların aralarında cebellesiyorum birde kayinvalidemlerle beraber oturuyoruz insan ister istemez yoruluyor o yüzden korkuyorum yetişemem eksik kalırım diye tabi Rabbim en iyisini bilir yinede nasip artık☺

Allah bağışlasın eve zor durumunuz hakkinizda hayırlısı olsun yarin bende bebegimi gormeye gidecegim insAllah boş gebelik değildir herkesin istekleri farkli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…