İstersen direkt kan ver aklında soru işareti kalmaz en azındanİyi geceler arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bi sorum olacaktı benim düzenli adet dongum vardı geçen ay 3 gün geçikti nisan 7 de adet oldum bu ay ise yine 7 sinde olurum diye bekledim kullandığım uygulamada 7 gün gecikmiş görünüyorum ama bana göre 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sizce napmaliyim beklemelimiyim yoksa tekrar test alıp yapıyım mı simdiden teşekkürler ❤
Aklıma geldi ama hala acaba adet olurmuyum diye düşündüm birde teste çıkarsa öyle vereyim demiştimİstersen direkt kan ver aklında soru işareti kalmaz en azından
Yani siz bilirsiniz tabi testler bazen yanıltıyor ya o yüzden dedimAklıma geldi ama hala acaba adet olurmuyum diye düşündüm birde teste çıkarsa öyle vereyim demiştim
Doğru söylüyorsunuz tabi olmazsa vericem teşekkür ederimYani siz bilirsiniz tabi testler bazen yanıltıyor ya o yüzden dedim
Hayırlı haberler gelin inşallahDoğru söylüyorsunuz tabi olmazsa vericem teşekkür ederim
Inşallah ❤Hayırlı haberler gelin inşallah
Aile hekimleri bir hafta gecikince kana bakıyor isterseniz bekleyin bazen stres hava degisimleri çok dusunmek falanda adet gününü geciktiriyor dayanabilirseniz haftya bir idrar testi sonrasindada bide kan verinİyi geceler arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bi sorum olacaktı benim düzenli adet dongum vardı geçen ay 3 gün geçikti nisan 7 de adet oldum bu ay ise yine 7 sinde olurum diye bekledim kullandığım uygulamada 7 gün gecikmiş görünüyorum ama bana göre 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sizce napmaliyim beklemelimiyim yoksa tekrar test alıp yapıyım mı simdiden teşekkürler ❤
Sizce uygulamaya göremi hareket etmeliyim yoksa kendi hesabıma göre mi 2 evlâdım var biraz korku yaşıyorum açıkçası o yüzden merak içerisindeyim zaten haftaya kadar olmazsam vardır kesin benim hamileliklerim çabuk çıkar testlerdeAile hekimleri bir hafta gecikince kana bakıyor isterseniz bekleyin bazen stres hava degisimleri çok dusunmek falanda adet gününü geciktiriyor dayanabilirseniz haftya bir idrar testi sonrasindada bide kan verin
Tam emin olmamakla beraber geçen ay ki gununuze göre gecikmissiniz yani 4 gün benim öyle olmuştu çünküSizce uygulamaya göremi hareket etmeliyim yoksa kendi hesabıma göre mi 2 evlâdım var biraz korku yaşıyorum açıkçası o yüzden merak içerisindeyim zaten haftaya kadar olmazsam vardır kesin benim hamileliklerim çabuk çıkar testlerde
Aslında üçüncüyü istiyorduk ama zaman olarak şuan değil çünkü biri 4 biri 2 yaşında 2 oğlum var ve ben onların aralarında cebellesiyorum birde kayinvalidemlerle beraber oturuyoruz insan ister istemez yoruluyor o yüzden korkuyorum yetişemem eksik kalırım diye tabi Rabbim en iyisini bilir yinede nasip artık☺Tam emin olmamakla beraber geçen ay ki gununuze göre gecikmissiniz yani 4 gün benim öyle olmuştu çünkü
2 evladiniz varmis ne güzel ne demek ki insan ucuncudede stres yapıyor
Allah bağışlasın eve zor durumunuz hakkinizda hayırlısı olsun yarin bende bebegimi gormeye gidecegim insAllah boş gebelik değildir herkesin istekleri farkli oluyorAslında üçüncüyü istiyorduk ama zaman olarak şuan değil çünkü biri 4 biri 2 yaşında 2 oğlum var ve ben onların aralarında cebellesiyorum birde kayinvalidemlerle beraber oturuyoruz insan ister istemez yoruluyor o yüzden korkuyorum yetişemem eksik kalırım diye tabi Rabbim en iyisini bilir yinede nasip artık☺
YaaaAllah bağışlasın eve zor durumunuz hakkinizda hayırlısı olsun yarin bende bebegimi gormeye gidecegim insAllah boş gebelik değildir herkesin istekleri farkli oluyor
Amin Allah razi olsun sizin içinde hayırlı ve sağlıklı olan neyse öyle olsun biz bilemeyiz en iyisini Allah bilirYaaarabbim gönlüne göre versin inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun❤
Amiinn❤❤Amin Allah razi olsun sizin içinde hayırlı ve sağlıklı olan neyse öyle olsun biz bilemeyiz en iyisini Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?