• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 7 gün gecikti

Mikrase

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
364
Puanlar
103
Merhaba kizlar. Bugün adetim geceli 7. Gün. Biraz önce idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İlk kez bu kadar gecikme yaşıyorum. Adet sancılarım var diyorum bu kez adet oldum bakıyorum yine yok. Adetten 2 gün önce birliktelik oldu. Acaba geç döllenme mi olabilir mi. Tecrübeli anneler fikir verebilir mi.

Merhaba kizlar. Bugün adetim geceli 7. Gün. Biraz önce idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İlk kez bu kadar gecikme yaşıyorum. Adet sancılarım var diyorum bu kez adet oldum bakıyorum yine yok. Adetten 2 gün önce birliktelik oldu. Acaba geç döllenme mi olabilir mi. Tecrübeli anneler fikir verebilir mi.
Geç döllenme olabilir adetten iki gün önce tutması mümkün değil birde ramazan ayindan dolayı genel bi gecikme var herkeste

5.günümdeyim doktor tarlusal verdi ama daha kullanmadım kendiliğinden gelmesini bekliyorum

Geç döllenme olabilir adetten iki gün önce tutması mümkün değil birde ramazan ayindan dolayı genel bi gecikme var herkeste
Ramazan ayında beslenme tarzı değiştiği için mi bende gecikme yaşıyorum ki acaba gecikmenin 3. günündeyim belirtiler var ama testler negatif 🥺

Ramazan ayında beslenme tarzı değiştiği için mi bende gecikme yaşıyorum ki acaba gecikmenin 3. günündeyim belirtiler var ama testler negatif 🥺
Beslenme tarzı sitres mevsim geçişi herşey etkiliyor valla. Benim de günün geldi gebe değilim kıstım var soğan suyu içiyorum ona rağmen hala gelmedi gelse doktora gidicem hormon testi yaptırcam tekrardan hayırlısı olsun bunaltma kendini

Beslenme tarzı sitres mevsim geçişi herşey etkiliyor valla. Benim de günün geldi gebe değilim kıstım var soğan suyu içiyorum ona rağmen hala gelmedi gelse doktora gidicem hormon testi yaptırcam tekrardan hayırlısı olsun bunaltma kendinib

Öyle ama daha önceki Ramazan aylarında böyle bir durum yaşamamıştım. Bir an ümitlendim ama testler negatif olunca hayal kırıklığı oldu biraz🥺 Size de çok geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah 🤲🏻

Merhaba durumunuz nedir acaba ? Benim de gecikmenin 7.günü dün yaptım bir şey çıkmadı bugün aynı testle belli belirsiz çizgi var gibiydi

Merhaba durumunuz nedir acaba ? Benim de gecikmenin 7.günü dün yaptım bir şey çıkmadı bugün aynı testle belli belirsiz çizgi var gibiydi
Ben malesef 10. Günde adet oldum. İnsallh siz güzel haber alırsınız. Ben 10.gune kadar hergun test yaptım hep tek cizgiydi. Sizde ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış. Bir kaç gün sonra testi tekrarlayın eğer daha koyu çıkarsa hamillelik vardır. İnsallh güzel haberi alırsınız

Ben malesef 10. Günde adet oldum. İnsallh siz güzel haber alırsınız. Ben 10.gune kadar hergun test yaptım hep tek cizgiydi. Sizde ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış. Bir kaç gün sonra testi tekrarlayın eğer daha koyu çıkarsa hamillelik vardır. İnsallh güzel haberi alırsınız
Merhabalar yorumunuzu yeni gördüm gecikmenin 12.günündeyim hâlâ adet olmadım çizgide sanırım benim evhamım bugün yaptım bir şey çıkmadı

Back
X