Merhaba kizlar. Bugün adetim geceli 7. Gün. Biraz önce idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İlk kez bu kadar gecikme yaşıyorum. Adet sancılarım var diyorum bu kez adet oldum bakıyorum yine yok. Adetten 2 gün önce birliktelik oldu. Acaba geç döllenme mi olabilir mi. Tecrübeli anneler fikir verebilir mi.
Merhaba kizlar. Bugün adetim geceli 7. Gün. Biraz önce idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İlk kez bu kadar gecikme yaşıyorum. Adet sancılarım var diyorum bu kez adet oldum bakıyorum yine yok. Adetten 2 gün önce birliktelik oldu. Acaba geç döllenme mi olabilir mi. Tecrübeli anneler fikir verebilir mi.
Beslenme tarzı sitres mevsim geçişi herşey etkiliyor valla. Benim de günün geldi gebe değilim kıstım var soğan suyu içiyorum ona rağmen hala gelmedi gelse doktora gidicem hormon testi yaptırcam tekrardan hayırlısı olsun bunaltma kendini
Beslenme tarzı sitres mevsim geçişi herşey etkiliyor valla. Benim de günün geldi gebe değilim kıstım var soğan suyu içiyorum ona rağmen hala gelmedi gelse doktora gidicem hormon testi yaptırcam tekrardan hayırlısı olsun bunaltma kendinib
Öyle ama daha önceki Ramazan aylarında böyle bir durum yaşamamıştım. Bir an ümitlendim ama testler negatif olunca hayal kırıklığı oldu biraz Size de çok geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah
Ben malesef 10. Günde adet oldum. İnsallh siz güzel haber alırsınız. Ben 10.gune kadar hergun test yaptım hep tek cizgiydi. Sizde ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış. Bir kaç gün sonra testi tekrarlayın eğer daha koyu çıkarsa hamillelik vardır. İnsallh güzel haberi alırsınız
Ben malesef 10. Günde adet oldum. İnsallh siz güzel haber alırsınız. Ben 10.gune kadar hergun test yaptım hep tek cizgiydi. Sizde ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış. Bir kaç gün sonra testi tekrarlayın eğer daha koyu çıkarsa hamillelik vardır. İnsallh güzel haberi alırsınız