Adetim 7 gün geçti test negatif 😔 Bakar mısınız

Gamzelianne93

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
119
52
18
31
Merhaba benim günüm hiç şaşmazdı 29 günde bir regl olurdum şuan 7 gün geçti iki gün önce test yaptım negatif çıktı adet günümde akıntının içinde bir damla kan geldi regl oluyorum sandm olmadım testte neden negatif çıkar ki bu durumu yaşayıp daha sonra pozitif gören oldu mu kan testi de veremiyorum şuan gidemiyorum

Merhaba benim günüm hiç şaşmazdı 29 günde bir regl olurdum şuan 7 gün geçti iki gün önce test yaptım negatif çıktı adet günümde akıntının içinde bir damla kan geldi regl oluyorum sandm olmadım testte neden negatif çıkar ki bu durumu yaşayıp daha sonra pozitif gören oldu mu kan testi de veremiyorum şuan gidemiyorum
Bende aynı durumu yaşadım 6gun gecikti hiç sasmazdı ilk gün idrar testi negatifti 4.gun kan verdim oda negatifti bugün sabah geldi adetim ama bazen geç döllenme falan olabiliyo hakkınız da hayırlısı olur inşallah

Benimde 45 günlük bir gecikmem olmuştu ilk defa bu kadar uzun... ateş adet ağrılarını gibi ağrım çok oldu doktora gittim test yaptı muayene etti kist oluşmuş demişti. İnşallah sizde durumlar farklıdır benim o ay ilk defa gebelik çalışmamdı kendimi hamile sandım hep sonra çok üzülmüştüm durum farklı olunca.

Benimde 1 hafta gecikti test negatif üstelik ben yerlesme kanaması denilen seyide yaşadım adet olacağım günlerde günde 1 damla kahvrng lekelemem oldu sonra beyaz kremsi akıntıya döndü hala öyle geliyir testler negatif 42.günümdeyim en geç 35.gün olurdum

Bende aynı durumu yaşadım 6gun gecikti hiç sasmazdı ilk gün idrar testi negatifti 4.gun kan verdim oda negatifti bugün sabah geldi adetim ama bazen geç döllenme falan olabiliyo hakkınız da hayırlısı olur inşallah
Şu anda var mı hayırlı haberler?

Benimde 9 gün adetim geçti bazı belirtiler vardı fakat adet oldum 😔 Allah ol derse olur

Ewet benimde ara ara su damlacığı gibi akıntım ve elde uzayan beyaz kremsi akıntı gibi sıvı geliyordu

Naptınız acaba bu dunumdayken adet oldunuz mu yoksa ğebelikmiymiş..aynısını bende yaşıyorum şuan da

Bende ayni durumu yasiyorum 😥 ilk kez 7 gun kadar bir gecikmem var adetlerim cok duzenlidir normalde 29-30 gunde olurum..hem adet gunum hem de bugun test yaptim negatif.. hic adet belirtimde yok, kist falan olustugundan supheleniyorum artik. Carsamba gunune her ihtimale karsi doktordan randevu aldim eger olmazsam gidecegim :/ Yusrackfatma Yusrackfatma sizinde mi uzun sureli gecikmeniz oldu?

Bende ayni durumu yasiyorum 😥 ilk kez 7 gun kadar bir gecikmem var adetlerim cok duzenlidir normalde 29-30 gunde olurum..hem adet gunum hem de bugun test yaptim negatif.. hic adet belirtimde yok, kist falan olustugundan supheleniyorum artik. Carsamba gunune her ihtimale karsi doktordan randevu aldim eger olmazsam gidecegim :/ Yusrackfatma Yusrackfatma sizinde mi uzun sureli gecikmeniz oldu?
Evet benimde yarın 1 hafta olacak

Back
X