Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin demek bu:) ama 8 gün gecikme için düşük bir değer. Geç döllenme oldu herhalde. Hayırlı olsun
Bebek geliyor demek
Gerçekten mi biz hep refarens değerine bakıp üzüldüm yok diye nerden anladinizHamilesin demek bu:) ama 8 gün gecikme için düşük bir değer. Geç döllenme oldu herhalde. Hayırlı olsun![]()
Bu referans aralığı ne anlama geliyor pekiHamilesin cnm hayırlı olsun. Beta HCG 61 gözüküyor. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Zaten referans dışı diye yazar. sonuç kısmında kocaman yazıyor ya:) inşallah sağlıkla gelsinGerçekten mi biz hep refarens değerine bakıp üzüldüm yok diye nerden anladiniz
0 ile 5 arası negatif demek siz hamile siniz tebriklerBu referans aralığı ne anlama geliyor peki
Hamile.olmayan normal bir kişide o değer çıkıyorBu referans aralığı ne anlama geliyor peki
Ya gerçekten ağlamaya girmiştimZaten referans dışı diye yazar. sonuç kısmında kocaman yazıyor ya:) inşallah sağlıkla gelsin![]()
Tebrikler hamilesinizzzz
YaaaYa gerçekten ağlamaya girmiştim
Ya gerçekten şuan mutluluktan aglayabilirim Rabbim herkese nasip etsin en güzel sekildeYaaasenin adına çok sevindim. Referans araligi demek, 0-5 aralığındaki değerler normal yani negatif demek. Sonuç penceresinde yazan değer ise senin kan değerin. Senin değerin 5ten büyük ve referans dışı yani pozitif.
Amin inşallah, sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım:)))Ya gerçekten şuan mutluluktan aglayabilirim Rabbim herkese nasip etsin en güzel sekilde
Amin inşallah, sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım:)))
Yok normal yolla hamile kaldım herhangi bir tedavi uygulamadimBi tedavi uyguladınızmı normal yollamı kaldınız acaba
Ne güzel rabbim bizede bağışlasınYok normal yolla hamile kaldım herhangi bir tedavi uygulamadim