• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 5 gün önce Beta pozitif çıkar mı?

raasama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2025
11
0
1
29
Adet günüm 11ekimdi. Ben 7sinde kan verdim ve negatif çıktı. Şuan 2 gün gecikti fazlaca ağrım var ama tık yok. Adetten 5 gün önce gebelik olsa kan da belli olma mıydı sizce? Bu durumu yaşayan var mı?

Adet günüm 11ekimdi. Ben 7sinde kan verdim ve negatif çıktı. Şuan 2 gün gecikti fazlaca ağrım var ama tık yok. Adetten 5 gün önce gebelik olsa kan da belli olma mıydı sizce? Bu durumu yaşayan var mı?
Bende aynı durumdayım geçen ay kimyasal geçirdim. Adetime ya 2 yada 8 gün var döngüm karıştığı için geçen ay tam bilmiyorum. Bugün kan verdim sonuç yarına. 🥹

Canım herkeste farklı oluyor kimisi adet gününde çıkıyor gebelik yeni başlıyor kimisi geç döllenme yaşıyo adetin gecikince kaset test al dene şüpheleniyorsan

Şuan 2 gün gecikti ama burada okuyorum 5 gün kala bile belli olanlar olmuş benim beta resmen 0.04du olsaydı 5 gün kala da olsa biraz yükselmez miydi ki

Bende aynı durumdayım geçen ay kimyasal geçirdim. Adetime ya 2 yada 8 gün var döngüm karıştığı için geçen ay tam bilmiyorum. Bugün kan verdim sonuç yarına. 🥹
Benim 5 gün vardı yaptım 0.04du sonucum onun üzerinden 7 gün geçti adetim de 2 gün gecikti olmadım daha belki olurum bilmiyorum ama çok ağrım var

Benim 5 gün vardı yaptım 0.04du sonucum onun üzerinden 7 gün geçti adetim de 2 gün gecikti olmadım daha belki olurum bilmiyorum ama çok ağrım var
Benimde 6 kasımda 0.46 çıktı betam. Benim crp yükselmiş enfeksiyon var ilaç kullancma ondan kaynaklı beta ölçtürüyorum yoksa idrar testi yaparım kan vermeyi sevmiyorum.

Bende Vertigo ilaci içiyorum o sebeple varsa biran önce haberim olsun diye 6 gün önce baktırdım ama çıkmadi

Ben adetime 4 gün kala öğrendim beta 14.7 çıkmıştı

Evet ya öğrenenler de var adet gecmesinden 10 gün sonra bile ogrenemeyenler de var kişiden kişiye değişiyor heralde

Bende Vertigo ilaci içiyorum o sebeple varsa biran önce haberim olsun diye 6 gün önce baktırdım ama çıkmadi
Ben adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım enfeksiyonum vardı doktor betaya da baktı çıkmamıştı sonra ameliyat olacağım için adet günümden 1 gün önce tekrar kan verdim 67 ile öğrendim.
Tekrar test yapın

Ben adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım enfeksiyonum vardı doktor betaya da baktı çıkmamıştı sonra ameliyat olacağım için adet günümden 1 gün önce tekrar kan verdim 67 ile öğrendim.
Tekrar test yapın
47 çıktı 2 gün gecikmistim

Back
X