Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testiniz negatifse doktor yönlendirmesi ile söktürücü kullanabilirsinizAdetim 8 gün gecikti ancak testlerim negatif çıkıyor sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim adet söktürücü almalimiyim forumda geç döllenme okudum ama bilemedim
Geç döllenme olursa diye almak istemiyorum bebek varsa düşer diyeKan testiniz negatifse doktor yönlendirmesi ile söktürücü kullanabilirsiniz
Geç döllenme olursa diye almak istemiyorum bebek varsa düşer diye
Kanda çıkardı olsa diye düşünüyorum siz yinede bekleyin tabii istiyorsanızGeç döllenme olursa diye almak istemiyorum bebek varsa düşer diye
Adet oldumKanda çıkardı olsa diye düşünüyorum siz yinede bekleyin tabii istiyorsanız
Hayırlı zamanlarda pozitif görmeniz dileğiyleAdet oldum![]()
Maalesef dış gebelik yasamistim sonra olmadı bir dahaHayırlı zamanlarda pozitif görmeniz dileğiylebazen stres kaynaklıda gecikmeler olabiliyor malesef
Her insanda aynı olmuyo bende bebek 7 haftadan önce tesde cikmiyo kandada cikmiyo anca 7 Co haftada hem belirti hemde tesde cikiyo bebeyin kalbi atınca haberim oluyo. Belki sendede öyledir ola bilir.Adetim 8 gün gecikti ancak testlerim negatif çıkıyor sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim adet söktürücü almalimiyim forumda geç döllenme okudum ama bilemedim
Her şey vaktine esirdir tüp bebek denersiniz bizimde öyle oldu meselaMaalesef dış gebelik yasamistim sonra olmadı bir daha
Regl oldumHer insanda aynı olmuyo bende bebek 7 haftadan önce tesde cikmiyo kandada cikmiyo anca 7 Co haftada hem belirti hemde tesde cikiyo bebeyin kalbi atınca haberim oluyo. Belki sendede öyledir ola bilir.
Kendiliğinden olmuyor muHer şey vaktine esirdir tüp bebek denersiniz bizimde öyle oldu mesela
2022 de Son reqilin olsun inşallah Rabbim tez zamanda sanada bebek verisin inşallah üzülmeRegl oldum![]()
Demek ki testler kolay kolay yanılmıyor canım, hayırlı zamanda pozitifi görürsünüz inşallah. Var mı bir probleminiz ?Regl oldum![]()
Amin Allah razı olsun2022 de Son reqilin olsun inşallah Rabbim tez zamanda sanada bebek verisin inşallah üzülme
Yani olur olmaz bilemem ki her şey AllahtanKendiliğinden olmuyor mu