Adetim 9 gün gecikti

yasocapar35

Evli Mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
36
29
3
28
Kizlar açıl cevap 9 gün oldu bugün adetim gecikeli aceba hamilikle durum varmıdır hafif kasik ağrım var arada oluyor aceba hamililkle ilgili birseymi çok merak ediyorum ilk gebeliğimdi düşük yaptım tekrarda bebek istiyoruz eşimle sizce napayım açıl cevap lütfen ☹☹

Kizlar açıl cevap 9 gün oldu bugün adetim gecikeli aceba hamilikle durum varmıdır hafif kasik ağrım var arada oluyor aceba hamililkle ilgili birseymi çok merak ediyorum ilk gebeliğimdi düşük yaptım tekrarda bebek istiyoruz eşimle sizce napayım açıl cevap lütfen ☹☹
Ne yapiyim i mi var git tahlil yaptır yapılacak bişey yok gebe isen çıkar zaten

Gebelik vardır ya da yoktur 50-50 .. test yap , 9 gün bekleyemez catlardm herhalde

Ben beklerim valla 9gun oldu bugün test verdim negatif canım inşallah gebelikte kuzu yaz bize

Canım hayırlısı olsun, ağrın varsa gebelik olabilir. İhtimal tabi ki yüksek hem gecikme hem ağrın var ise. Kan testine durum yoksa idrar testi yapsana bir an önce için içini yiyeceğine.

Ben catlardim herhalde adetime 6 gun vardi meraktan ogrendim 9 gun nasil bekledin canim ilk isin bir test almak olsun

Canım 9 günü gecti ise idrar testin de de çıkar bence eczaneden de test alıp bakabilirsin

Kizlar sonuç öğrendim 1,20 cikti 10gun yaptım şuan tam 12 oldu gecikeli anlamadım adet bilirtisi de yok anlayamadım of

Kızlar ben adetim gecikeli 14 gün oldu bugün kahvrengi akinti ardından pembesi kanama geldi sizce bu nedir açıl cevap lütfen

Back
X