- 3 Kasım 2021
- 8
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Adanali0134567
-
Bilmiyorum ya ilk çocuğumda da böyle olmuştu hatta adet söktürücü bile verdi doktor onu kullandım bitti hala olmamıştım doktor yine test yapalım dedi o şekilde öğrenmiştim hamile olduğumuAdetten 9 gün geçmiş muhtemelen hamile olsaydınız çıkardı ama kan vermek en iyisi stres yaptıysanız o da adeti geçiştiriyor
Geç döllenme olabilir biraz daha beklemekte fayda varKizlar adetim dokuz gün geçti ve ben hala adet olmadım sol kasığımda bir haftadir ağrıyor ama adet olmadım gebelik testi de yaptım negatif kan testi daha vermedim bir tane kızım var bu durumla karşılaşan varmi
Benim de sol kasigim ağrıyordu ve adetim 5 gün geçmişti. Kanda bile 50 çıktı. Şimdi 550 oldu .Adetinize yakın son gün bile dollenmis olabilirKizlar adetim dokuz gün geçti ve ben hala adet olmadım sol kasığımda bir haftadir ağrıyor ama adet olmadım gebelik testi de yaptım negatif kan testi daha vermedim bir tane kızım var bu durumla karşılaşan varmi
Yarın sağlık ocağında kan verecem bakalım sonuç ne çıkacak bel ağrım kasık ağrım var ara ara geçiyor sonra yine olurmuyum diye bekliyorum ama yok ilk çocuğumda da öyle olmuştu geç dollenme olmuş doktor tarlusal yazdı onu da içtim ve içerken hamileymisim sonradan ogrendik çok şükür sağ saglim kucağıma aldım kızımıBenim de sol kasigim ağrıyordu ve adetim 5 gün geçmişti. Kanda bile 50 çıktı. Şimdi 550 oldu .Adetinize yakın son gün bile dollenmis olabilir
Sizinle aynı durumdayım benim de 12 gün gecikti. Sonucu bizimle de paylaşırsanız çok sevinirimKizlar adetim dokuz gün geçti ve ben hala adet olmadım sol kasığımda bir haftadir ağrıyor ama adet olmadım gebelik testi de yaptım negatif kan testi daha vermedim bir tane kızım var bu durumla karşılaşan varmi
Yarın sağlık ocağında kan verecem bakalım sonuç ne çıkacak bel ağrım kasık ağrım var ara ara geçiyor sonra yine olurmuyum diye bekliyorum ama yok ilk çocuğumda da öyle olmuştu geç dollenme olmuş doktor tarlusal yazdı onu da içtim ve içerken hamileymisim sonradan ogrendik çok şükür sağ saglim kucağıma aldımBenim de sol kasigim ağrıyordu ve adetim 5 gün geçmişti. Kanda bile 50 çıktı. Şimdi 550 oldu .Adetinize yakın son gün bile dollenmis olabilir
Tabiki paylaşırımSizinle aynı durumdayım benim de 12 gün gecikti. Sonucu bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim
Yarın sağlık ocağında kan verecem bakalım sonuç ne çıkacak bel ağrım kasık ağrım var ara ara geçiyor sonra yine olurmuyum diye bekliyorum ama yok ilk çocuğumda da öyle olmuştu geç dollenme olmuş doktor tarlusal yazdı onu da içtim ve içerken hamileymisim sonradan ogrendik çok şükür sağ saglim kucağıma aldım
Tabiki paylaşırım
Yarın sağlık ocağında kan verecem bakalım sonuç ne çıkacak bel ağrım kasık ağrım var ara ara geçiyor sonra yine olurmuyum diye bekliyorum ama yok ilk çocuğumda da öyle olmuştu geç dollenme olmuş doktor tarlusal yazdı onu da içtim ve içerken hamileymisim sonradan ogrendik çok şükür sağ saglim kucağıma aldım
Tabiki paylaşırım
Siz gitmediniz mi doktora
Siz gitmediniz mi doktoraYarın sağlık ocağında kan verecem bakalım sonuç ne çıkacak bel ağrım kasık ağrım var ara ara geçiyor sonra yine olurmuyum diye bekliyorum ama yok ilk çocuğumda da öyle olmuştu geç dollenme olmuş doktor tarlusal yazdı onu da içtim ve içerken hamileymisim sonradan ogrendik çok şükür sağ saglim kucağıma aldım
Tabiki paylaşırım
Gidecektim ama az önce adet oldum malesef, bi dahakine inşallahSiz gitmediniz mi doktora
Gidecektim ama az önce adet oldum malesef, bi dahakine inşal
Benimde sonuç negatif malesf ama hale adet olmadım tarlusal aldımGidecektim ama az önce adet oldum malesef, bi dahakine inşallah
Sonuç ne oldu acaba ? Bende aynı durumdayım şuanİnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?