Adetim az oluyor!

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Merhaba arkadaşlar
Kendimi çok kötü hissediyorum 2 yıldır evliyim bebeğim yok ve çok korkuyorum korkum adetimin problem oluşu ben bir kaza geçirdim ve sonrasında adetim 3 ay gecikmeli oldu şimdilerde ise olması gereken kanamadan az oluyor hatta hiç olmuyor diyebilirim doktora gittim farklı bir sebepten dolayı ama yumurtalıklarda sorun yok rahim filmi de temiz hormonum yüksek ti geçen gün kan tahlili verdim normale dönmüş çok korkuyorum sebebi ne olabilir ya erken menopoz bir sürü yazı var çok korkuyorum

Hayır yani üroloğa gitmedi daha doğrusu gitti fakat Sperm yetersizliğini bildiği için direk doktor ile bu konuyu konuşmuş çok kızdım ama gitmiyor doktora ben çok korkuyorum yaklaşık bir 2 yıldır çok az kanama oluyor bu adetimde de sürekli ateş basıyor en ufak bir şey de strese giriyorum

Hayır yani üroloğa gitmedi daha doğrusu gitti fakat Sperm yetersizliğini bildiği için direk doktor ile bu konuyu konuşmuş çok kızdım ama gitmiyor doktora ben çok korkuyorum yaklaşık bir 2 yıldır çok az kanama oluyor bu adetimde de sürekli ateş basıyor en ufak bir şey de strese giriyorum

Ateş basması stres zaten olağan şeyler, doktorun dediğine göre her şey yolunda sizde? Eşinizin doktora danışması gerekiyor, neden korkuyorsunuz ki?

Ben çok kötü hissediyorum kendimi öyle bir şey olur sa evli olmamın bir anlamı kalmaz diye çok korkuyorum çünkü bebeğim yok anne değilim bunlar yoksa ben bir hiçim kötü düşünmek istemiyorum ama çok korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum kimsem yok konuşa bileceğim

Ben çok kötü hissediyorum kendimi öyle bir şey olur sa evli olmamın bir anlamı kalmaz diye çok korkuyorum çünkü bebeğim yok anne değilim bunlar yoksa ben bir hiçim kötü düşünmek istemiyorum ama çok korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum kimsem yok konuşa bileceğim
Bebek yoksa ben bir hicim derken hem kendinize hemde evlat sahibi olmayan,olamayan bir çok kadına haksızlık etmiş(hatta özür dilerim saygısızlık etmiş) olursunuz,elbette bir çaresi vardır..iyi bir doktora görünün eşinizle beraber,ama önce bu kötü düşüncelerden kurtulun..Rabbim yardımcınız olsun

Özür dilerim genelleme yapmak istemedim ama çok kötüyüm yaşadığım çevrede kadın ikinci üçüncü hatta son planda tutuluyor yaşadığım çevre deyip genellemekte yanlış oldu sanırım cahiller topluluğu var biliyor musunuz 2 yıl oldu hala çocuğun yok gibi konuşmaları yapan insanlarla muhatap oluyorum olmak zorunda kalıyorum menopoz söylemesi bile acı veriyor düşünemiyorum çok yıprandım evlilik ikinci bahardı Rabbim in verdiklerinden sual olunmaz evlendim bir ay sonra kaza yaptık 4 ay yattım sağlığıma kavuşmam zaman aldı rahatsızlığımdan dolayı doktora gittim eşimin İnfertilite olduğunu öğrendim sabretmeye çalışıyorum söylenenleri duymazdan gelmeye çalışıyorum ama böyle bir şey olursa yapamam bu evliliği sürdürmek bana acıdan başka bişey vermez ayrılsam da acı çekerim eşimi çok seviyorum ama inşallah korktuğum şey değildir

Öncelikle çok geçmiş olsun,yaşadıklarınızı anlamıyorum zannetmeyin hiç bir sorun yokken 2 sene 3 ay da ben uğraştım,neler duyduğunuzu,neler hissettiginizi biliyorum birebir yaşadım..rabbim iki evlat nasip etti sonra,inşallah sizde en kısa zamanda anneliği tadarsiniz..diyelimki olmadi dünyanın sonu değil ki,kendinizi otekilestirmeyin nolur..hayırlısı olsun inşallah

Anlamıyorum bazı şeyleri şimdi Tahlil sonuçlarına baktım fsh yüksek yani 40 üzeri gibi bir açıklama okudum benim değerime bakayım dedim ama doktor o testi yaptırmamış
luteinizan hormon :5.33
Foleküler faz1.9-12.5
Midcyle faz8,7-76.3
Luteral faz0.5-16.9
Menopoz 2.3-116.6 yazıyor tıbbı terimleri bilmiyorum korkutuyor beni yaşadığım şeyler kolay değil anlatamam yaşamayan bilemiyor muhakkak herkesin kendine göre bir derdi var dır ama yine de duygularımı bastıramıyorum

X