Adetim azgeliyor.

havalardan da kaynaklanabilir.Veya stres çok etkiler.hatta spor ve diyet te yapıyorsan bunlarda çok etkiler.

stres hava yedıklerın hersey etkılerde az gelmesı kotu bırsey degılmıs
benım 1-2 gun suruyordu ve cok az oluyordu mıktar olarak
doktor 1 gun surse cok az olsada adet adettır sorun olmaz demıstı

evet prolaktine baktır... benim de azalmıştı meğer prolaktinim yüksekmiş

Benımde prolaktınım yuksek cıktı adetım az gelıyor prolaktınım 30senınnasıl duzeldı
valla doktor dostınex diye bir ilaç verdi ama daha kullanmaya başlamadım canım.. prolaktinim hala yüksek yani ama adetim çoğaldı nedense bişey yapmadım yani

valla doktor dostınex diye bir ilaç verdi ama daha kullanmaya başlamadım canım.. prolaktinim hala yüksek yani ama adetim çoğaldı nedense bişey yapmadım yani
Ya ben gittim doktor birsey yazmadi bana gebelik geçirdim bir tane kürtajdan sonra hormonlarım düzene girmemiş olabilir mi acaba

kızlar merhaba bende aynı sorunda muzdaribim bekarkende azdı smdide az oluyo kanamam değerlerim normal ama son 2 adetim iyiceden 1 güne düştü kalanları saymıyorum lekelenme olduğu için bir kez dış gebelik geçirdim açıkçası adet konsunda dahada hassaslaştım belkide strestendir.

kızlar merhaba bende aynı sorunda muzdaribim bekarkende azdı smdide az oluyo kanamam değerlerim normal ama son 2 adetim iyiceden 1 güne düştü kalanları saymıyorum lekelenme olduğu için bir kez dış gebelik geçirdim açıkçası adet konsunda dahada hassaslaştım belkide strestendir.
Hormon testi yaptırdınız mı?

evet ben hastanede çalışıyorum zaten değerlerimde bir problem yok ilk adetişmden beri 4-5 günden fazla sürmezdi ama son bi kaç aydır iyice azaldı:KK43:

Benim de 4 5 gün sürüyor lise yıllarımda okula bir kadın doğum doktoru getirmişlerdi ve o doktor regli dönemin de genital bölgeye sabun kullanmayın bu regli döneminizi kısaltacak her zaman duşunuzu ayakta alın demişti.
Gerçekten sabun kullandığım zaman regli günlerim kısalıyor ve az geliyor.

Benim de 4 5 gün sürüyor lise yıllarımda okula bir kadın doğum doktoru getirmişlerdi ve o doktor regli dönemin de genital bölgeye sabun kullanmayın bu regli döneminizi kısaltacak her zaman duşunuzu ayakta alın demişti.
Gerçekten sabun kullandığım zaman regli günlerim kısalıyor ve az geliyor.
YA KİMYASAL İÇERİYOR NİHAYETİNDE bende çok temas ettirmiyorum muhtemelen stres hava vb nedenlerden diye düşünüyorum artık

X