Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba yerleşme kanaması olabilir misin evliysen çünkü bende adet gunumde iki gün regli oldum sandım sokulmeyince test yaptım pozitiftiArkadaşlar merhaba iki gündür pembelik geliyor ama bir türlü adetim başlamadı. Aspirin alsam başlar mı acaba ne yapmalıyım?
Acaba yerleşme kanaması olabilir misin evliysen çünkü bende adet gunumde iki gün regli oldum sandım sokulmeyince test yaptım pozitifti
Yani bilemiyorum test yaptım negatif. Arada adet olacak gibi ağrım var. Bide pek ihtimal vermiyorum. Eşimde varikosel var yeni ameliyat oldu. Doktor düzelmesi 3-6 ay arası dedi. Daha ameliyat olalı bir ay olunca ihtimal vermedim açıkçası.Acaba yerleşme kanaması olabilir misin evliysen çünkü bende adet gunumde iki gün regli oldum sandım sokulmeyince test yaptım pozitifti
Allah'tan ümit kesilmezYani bilemiyorum test yaptım negatif. Arada adet olacak gibi ağrım var. Bide pek ihtimal vermiyorum. Eşimde varikosel var yeni ameliyat oldu. Doktor düzelmesi 3-6 ay arası dedi. Daha ameliyat olalı bir ay olunca ihtimal vermedim açıkçası.
İnşallahAllah'tan ümit kesilmez![]()
![]()
Merhaba çok yorumlarınızı gördüm yazmak istedimAllah'tan ümit kesilmez![]()
![]()
Her yerdeyom dimi kuşumMerhaba çok yorumlarınızı gördüm yazmak istedim
Regl düzensiz korunmasız ilişki var
Sol kasık batması yaşıyordum gece yatarken özellikle uyku pozisyonunda o batma ağrı geçti bel ağrım var bugunle 3 gündür yani gebelik olabilir mi
Evet bide 2 çocuk var saat2 yi geçiyor uyuman lazımHer yerdeyom dimi kuşumbenımde pzr gününden berı pozitif ama hıc hamile gıbı hissetmiyorum ya
dedıgın belırtılee 3. Gebelıgımde vardı ama şuanda hıc hamılelık belırtılerım yok sadece ayakta durunca yoğun bır bel agrısı yaşıyorum çok benzıyormıs reglı ile gebelık ama ben hıc bılmem reglı agrısı nasıl gecelik belirtileride 3. Gebelıgımde çok yasadım yoğun akıntı bel agrısı nasıl agrısı idrar köyü mıde bulantısı kusma koku hassasiyeti. Şuanda sadece sureklı cısım var
inşallah yardımcı ol bilmişimdır
Ağrı kemiklerine vuruyor belimin kemiğine sağa geçtiHer yerdeyom dimi kuşumbenımde pzr gününden berı pozitif ama hıc hamile gıbı hissetmiyorum ya
dedıgın belırtılee 3. Gebelıgımde vardı ama şuanda hıc hamılelık belırtılerım yok sadece ayakta durunca yoğun bır bel agrısı yaşıyorum çok benzıyormıs reglı ile gebelık ama ben hıc bılmem reglı agrısı nasıl gecelik belirtileride 3. Gebelıgımde çok yasadım yoğun akıntı bel agrısı nasıl agrısı idrar köyü mıde bulantısı kusma koku hassasiyeti. Şuanda sadece sureklı cısım var
inşallah yardımcı ol bilmişimdır
Benim hiç uykuyla aram yok yaaaEvet bide 2 çocuk var saat2 yi geçiyor uyuman lazımbende akıntı hep var bilmiyorum yarın ilk defa alttan muane olcam çekiniyorum da acıcsk diye
![]()
Kaç yaşındasın senBenim hiç uykuyla aram yok yaaa4.5 yattım geçen 8 de kalktım vücut alışık. Kız bende de akıntı kendımı bıldım bılelı çöktü ama hamılelıkle ıyıce arttı kürtaj sonrasında tamamen kesildi 2 aydır hıc yok akıntı
Aynen normalde hamileliğin son aylarında dıye hatırlıyorum. Ama sürekli şaşırtıyor vücudum beniAğrı kemiklerine vuruyor belimin kemiğine sağa geçti![]()
İyyimiş 5 çocuğa kadar yolu var sende askoBenim hiç uykuyla aram yok yaaa4.5 yattım geçen 8 de kalktım vücut alışık. Kız bende de akıntı kendımı bıldım bılelı çöktü ama hamılelıkle ıyıce arttı kürtaj sonrasında tamamen kesildi 2 aydır hıc yok akıntı
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum durup dururken bel neden ağrısın ahahaAynen normalde hamileliğin son aylarında dıye hatırlıyorum. Ama sürekli şaşırtıyor vücudum beni![]()
Sus kız evrene mesaj gönderme durduk yereİyyimiş 5 çocuğa kadar yolu var sende asko![]()
Evet ya korunup gebe kaldın sanki öyle gördümSus kız evrene mesaj gönderme durduk yereama keşke şu son hamılelıkte ıkız olsa hayır demek
ama nasip 2 tane var 1 tane daha olsun yeter
Aynen kapatmıstık o defteri işte nasip allah verınce uygun gördü dedım kaybedıncd sınav dedım sımdı o istek canladı galıba hamıleyım ama 21 Temmuz'a kadar beklemek acele etmek istemiyorum beklentıye gırıp sonunda üzülmek istemiyorumEvet ya korunup gebe kaldın sanki öyle gördüm
Gün aşırı ilişki olduysa olurAynen kapatmıstık o defteri işte nasip allah verınce uygun gördü dedım kaybedıncd sınav dedım sımdı o istek canladı galıba hamıleyım ama 21 Temmuz'a kadar beklemek acele etmek istemiyorum beklentıye gırıp sonunda üzülmek istemiyorum
Kız allah bılıyor ya6 Şubat'ta reglı oldım bıttı o ara ramazan ayına giriyoruz dıye 1 kere ılıskı oldı korunarak namaz oruc gece namazı teravı derken oynayacak zamanım yoktuGün aşırı ilişki olduysa olur![]()
Eşin sana niye soruyo sen ona sorcan ahahahahhahKız allah bılıyor ya6 Şubat'ta reglı oldım bıttı o ara ramazan ayına giriyoruz dıye 1 kere ılıskı oldı korunarak namaz oruc gece namazı teravı derken oynayacak zamanım yoktu12 mart'ta adetın 2. Günü testle öğrendim sol olduk esım bana ben ona soruyorum
![]()