Adetim beş gun gecikti erken gebelik testi negatif

• Konu Sahibi Konu Sahibi aelk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aelk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
83
35
8
20
Selam hanımlar adetim beş gün geçtikti. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Normalde de adet bire bir olmaz son aylarda 28+24+25 günlerinde oldum bu sefer 30 dayım.
Yeni evliyim altı aylık ilk günden beri çocuk istiyoruz . Bir kaç belirti var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum . Adet gecikmesi den sonra erken gebelik testi yapıp sonradan pozitif çıkanlar varmi

Kan testi yaptırdınız mi acaba bende aynı durumdayım ben erken gebelik testi yaptım ama negatif ne yazık ki

Stres yaptıysanız da gecikebilir. Zira gecikmesini çok isteyince de gecikiyor. Ben gebelik istediğim bir ay böyle 1 hafta gecikmeli adet olmuştum, bir keresinde de gebelik düşündüğümüz bir zaman erkenden adet olmuştum. Yani stres de adeti etkileyebiliyor. Ama geç döllenme ihtimali de var. En iyisi bir kan testi yaptırın bence. Kafanız rahatlar.

Benimde de adetim 5 gün gecikti. Kan testi yaptırdım Hcg değer 4.24 doktor tekrarlayalım dedi. İdrar testi negatif çıktı ve ertesi gün adet oldum. Stres etkili oluyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…