Adetim bir gün gecikti ve testim negatif

mrymmrym2234

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
6
0
16
28
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı adetim sadece bir gün gecikti ve erken gebelik belirtilerini yasadim yani belli belirsiz mide bulantısı yumurtlama dan sonra adet gününe yakın vajinal beyaz akıntı kaasiklarimda ağri vs. Avox marka test aldım sabah yaptım fakat negatif. Sadece bir gün gecikme oldu bu durumu yaşayanlar tecrübelerini paylasabilirmi

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı adetim sadece bir gün gecikti ve erken gebelik belirtilerini yasadim yani belli belirsiz mide bulantısı yumurtlama dan sonra adet gününe yakın vajinal beyaz akıntı kaasiklarimda ağri vs. Avox marka test aldım sabah yaptım fakat negatif. Sadece bir gün gecikme oldu bu durumu yaşayanlar tecrübelerini paylasabilirmi
10 gün gecikme normal kabul ediliyor.
Erken gebelik belirtilerinde mide bulantısı hemen çıkar mı bilemedim.
Stres yapmadan bir kaç gün daha bekleyin olmazsanız testi tekrardan yaparsınız

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

Back
X