- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.952
- 748
- Konu Sahibi zehrabaltali77
Var mi bir gelismeValla çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yorumunuzla bende en kısa zamanda gideceğim doktora çok teşekkür ederim ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mi bir gelismeValla çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yorumunuzla bende en kısa zamanda gideceğim doktora çok teşekkür ederim ☺
Doktora geldim inşallah sıra gelirse göstericemVar mi bir gelisme
Merak ediyorum seni..Doktora geldim inşallah sıra gelirse göstericem
Gidemedim maalesef sıra gelmedi yarın tekrar denicem bu arada hala regl olmadım..Merak ediyorum seni..
Regl olmamamın nedeni ne olabilir ya gerçekten aklıma hamilelikten başka bir neden gelmiyor çıldırıcam artık düşünmekten çok kötü bir his ya adet olmak isteyip olamamak inşallah düşündüğüm şey yoktur kist falan vardır inşallahMerak ediyorum seni..
Bir ay kullanip biraktigin kontrol hapi ve yasadign stresin etkisi.İdrar testi yaotin mi bir daha?Ayrica kist berbat bisiy dua yerine gecer ne kist ne bebek regl olucaksin insallah.Regl olmamamın nedeni ne olabilir ya gerçekten aklıma hamilelikten başka bir neden gelmiyor çıldırıcam artık düşünmekten çok kötü bir his ya adet olmak isteyip olamamak inşallah düşündüğüm şey yoktur kist falan vardır inşallah![]()
İlacın etkisi olabilir ben ilacı bıraktıktan bir sonraki ay 9 gün gecikmiştim canımYok her gün aynı saatte içtim bitki çayı da içmedim fakat doğum kontrol hapını bıraktıktan bir ay sonra ilişkim oldu ertesi günü adet oldum ondan sonra olmadı ilişkim şuan adet olmuyorum bir aydır
Bir daha test yapamadım yarın tekrar gidicem hastaneye dua edin valla çok ihtiyacım var düşündükçe stres oluyorum psikolojik kasıklarım ağrıyorBir ay kullanip biraktigin kontrol hapi ve yasadign stresin etkisi.İdrar testi yaotin mi bir daha?Ayrica kist berbat bisiy dua yerine gecer ne kist ne bebek regl olucaksin insallah.
Ben ilacı bırakalı nerdeyse iki ay oluyor bu sefer ki adetim iki hafta gecikti ondan bu stresimİlacın etkisi olabilir ben ilacı bıraktıktan bir sonraki ay 9 gün gecikmiştim canım
Stres olma sen olumlama yap yok birsey regl olucam de..ozelden yazabilirsin bana bu aradaBir daha test yapamadım yarın tekrar gidicem hastaneye dua edin valla çok ihtiyacım var düşündükçe stres oluyorum psikolojik kasıklarım ağrıyor![]()
Özelden yazacaktım sistem izin vermediStres olma sen olumlama yap yok birsey regl olucam de..ozelden yazabilirsin bana bu arada