Adetim bitmek bilmiyor

Kivircik81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
82
40
288
Arkadaşlar merhaba,
Bu zamana kadar hiç bir şekilde adet düzensizliği yaşamadım. Fakat 6-7 aydır çok düzensiz gidiyor , bir ay adet olmuyorum bir daha ki ay adet oluyorum bitmek bilmiyor gecen ay tam düzene girdi galiba dedim bu ay yine 13 gündür adet oluyorum çok şiddetli gelmiyor ama kesilmiyor da gitmediğim doktor kalmadı her türlü testi yaptılar bir şey çıkmıyor bu şekilde olanlar var mı hangi hapları önerirsiniz ne yapmam gerekir ? Teşekkür ediyorum şimdiden

Canım geçmiş olsun.
Bir kez basima gelmişti. Aynen dediğin gibiydi.
Dr olan kardeşime sordum. "Susuz kalmıştır vücut, su iç" dediğini hatırlıyorum.
Ve bir iki güne düzeldi.
Bir iki günde bitmezse bir dr muayenesi iyi olur yine de.
Saglikla kal.

Bende çok su içen biri değilimdir aslında hızlı kilo aldım doktorda bana hızlı kilo artışından olur demişti ama aylardır düzelmiyor bişeyde çıkmıyor çok tesekkur ederim tavsiyen için :)

Testlerde sorun çıkmadıysa canını sıkma arkadaşım. Stres, kilo alma, verme, üzüntü bunların sebebi olabilir. Önemseme bence. Bir kaç aya düzelme olmazsa yeniden dr a gidersin

Testlerde sorun çıkmadıysa canını sıkma arkadaşım. Stres, kilo alma, verme, üzüntü bunların sebebi olabilir. Önemseme bence. Bir kaç aya düzelme olmazsa yeniden dr a gidersin
Testlerde hiç bişey çıkmadı canım inşallah dediğin gibi düzelir en kısa zamanda teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…