adetim çok az sürüyor

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.338
16.465
248
merhaba arkadaşlar. fikrinizi almak istiyorum.

benim bir kaç zamandır adet günlerim çok az sürüyor. 2 gün dolu dolu oluyor, ama 3ncü günde damla damla ve sonra finish. evlenmeden yakın zaman öncesine kadar da öyleydi. daha önceden 4-5 gün falan sürerdi. neden olabilir sizce? çok az değil mi sadece 2 gün.

hormonlarıma baktırdım, doktor bir sorunun olmadığını söyledi. miktarımın az olduğunu söyleyince, önemli olanın düzenli olup olmadığını söyledi. devletteydi zaten; detaylı bilgi de alamadım konuyla alakalı.

Benimde oyleydi 1 1 bucuk en fazla 2 gun sonrasi leke leke kahvemsi geliyodu hormon testi yaptirdim prolaktinim yuksek cikti ama adetim simdi yine öyle tuaf geliyo yani normal olabilir cocuk dusuncesinden dolayi stress kafa takma surekli dusunme derken vucumuzda boyle seyler yasiyoruz

Çok uzun zaman olmuş ama benimde aynı sorunum var yıllardır 2 gün 3. Lekelnmyle bitiyor ne yaptınız ne sonuç aldınız bebeğiniz oldu mu acaba 😔

Normal bi durum bu benim de en başından beri 2 gün tam 3. gün az gelir biter.

Çok uzun zaman olmuş ama benimde aynı sorunum var yıllardır 2 gün 3. Lekelnmyle bitiyor ne yaptınız ne sonuç aldınız bebeğiniz oldu mu acaba 😔
Canım daha önce hormon testi yaptırdın mı? Benimde bazen normaline göre kısa sürüyor anlam veremiyorum artk deliricem.rahim filmi dediler rahim filmi çekildim bi sıkıntı çıkmadı 14 Mart adet günüm bugün akşam adet oldum ben anlamadım ki bu saçmalıkları erken olmazdım bide erken mi olmaya başlayacak anlamadım ki

Benimde oyleydi 1 1 bucuk en fazla 2 gun sonrasi leke leke kahvemsi geliyodu hormon testi yaptirdim prolaktinim yuksek cikti ama adetim simdi yine öyle tuaf geliyo yani normal olabilir cocuk dusuncesinden dolayi stress kafa takma surekli dusunme derken vucumuzda boyle seyler yasiyoruz
Çok uzun zaman olmuş ama benimde aynı sorunum var yıllardır 2 gün 3. Lekelnmyle bitiyor ne yaptınız ne sonuç aldınız bebeğiniz oldu mu acaba
merhaba arkadaşlar. fikrinizi almak istiyorum.

benim bir kaç zamandır adet günlerim çok az sürüyor. 2 gün dolu dolu oluyor, ama 3ncü günde damla damla ve sonra finish. evlenmeden yakın zaman öncesine kadar da öyleydi. daha önceden 4-5 gün falan sürerdi. neden olabilir sizce? çok az değil mi sadece 2 gün.

hormonlarıma baktırdım, doktor bir sorunun olmadığını söyledi. miktarımın az olduğunu söyleyince, önemli olanın düzenli olup olmadığını söyledi. devletteydi zaten; detaylı bilgi de alamadım konuyla alakalı.

Hormon testi verdim ama birinde 2. Günde bitmek üzereydi nerdeyse. Diğerinde 3. Günümde onda da bitmek üzereydi. Çünkü hep ya haftasonuna denk geldi ya bı sıkıntı oldu doğru düzgün test veremedim gibi hissediyorum verdiklerimde bir sorun çıkmadı hafif düzey tüylenme sorunu da vardı bende onun içinde yaptırmstm ama bu adet azlgma işe yarar bişey diyen doktor olmadı henüz 🤦🏻‍♀️

Hormon testi verdim ama birinde 2. Günde bitmek üzereydi nerdeyse. Diğerinde 3. Günümde onda da bitmek üzereydi. Çünkü hep ya haftasonuna denk geldi ya bı sıkıntı oldu doğru düzgün test veremedim gibi hissediyorum verdiklerimde bir sorun çıkmadı hafif düzey tüylenme sorunu da vardı bende onun içinde yaptırmstm ama bu adet azlgma işe yarar bişey diyen doktor olmadı henüz 🤦🏻‍♀️
Peki bebeğin flan varmı hamilelik için mi uğraşıyorsun 😕

Bu ay evleneli 8 ay olacak hiç korunmadgm halde hiç gebe kalamdm yaşım 27 😔 iki ay ovulasyonla takip bile yaptım olmadı maalesef sizin ?

Eski bir konu ama fikir olsun diye yazıyorum. Benimde öyleydi bir süre az geldi sonra iyice kesildi. Baştan testlerde hiçbir problem çıkmamıştı ama 2 ay adet görmeyince doktora gittim ve miyom olduğunu söyledi. Baştan azalma olurmui sonra kesilirmiş öyle demişti. Adet söktürücü ve miyom için bir ilaç verdi kullandıktan sonra adetim normale döndü. Bebek istiyorduk ve adet azlığından ve miyomdan olmuyordu. Şükür şuan 11 haftalık hamileyim. Adetim normale dönünce 5-6 ay sonra hamile kaldım. Hatta yine miyom var sandım test yapmadım sürpriz oldu 😅

Back
X