- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Kizlar dun sabah saat 11de yaptım ilk testi 2.yi bugun aksam 7 buçukta yaptım hiç fark yok gibi normal mi c
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 9.gunum adetimin boyle çıkması normal değil mi ilk defa deniyorumNormal bir adet döngünüz varsa polistik over değilseniz adetin 10,11,12,14,15. günlerinde olur yumurtlama diye biliyorum. Yani adet bitince hemen olmaz. Ben 28 günde bir adet oluyordum adet başlangıcından itibaren 10.günde ovülasyon testine başlıyordum bazen 12. bazen de 13. günde yumurtlama gördüm ve ilk değerlendirmemizde hamile kaldım.
Normal merak etmeyin testi gün de bir kez yapın saat 10 ile 16 arası daha iyi olur. En az 1 saat öncesi sıvı alımını kesmelisiniz. Ovülasyon testiyle ilgili youtubeda çok iyi videolar var ben onları iyice dinleyip öyle yola çıkmıştım, bir bakın, fikir edinin derim. Ebru ceylan ve ezgi kadıoğlunun videolarını izleyebilirsiniz.Bugun 9.gunum adetimin boyle çıkması normal değil mi ilk defa deniyorum
Her gün aynı saatte mi yapmamız lazımNormal merak etmeyin testi gün de bir kez yapın saat 10 ile 16 arası daha iyi olur. En az 1 saat öncesi sıvı alımını kesmelisiniz. Ovülasyon testiyle ilgili youtubeda çok iyi videolar var ben onları iyice dinleyip öyle yola çıkmıştım, bir bakın, fikir edinin derim. Ebru ceylan ve ezgi kadıoğlunun videolarını izleyebilirsiniz.
Testi aynı saatte yapmaya çalışın diyordu videoda ama illa 1 saat falan ileri geri oynuyor dışarıda oluyorsun denk gelmiyor yapamıyorsun. Yaklaşık zamanlar olsa iyi olur ama dediğim gibi siz videolara bakın ben izleyeli çok oldu unutmuş olabilirim.Her gün aynı saatte mi yapmamız lazım
Bugun daha açık cikti neden böyle olurTesti aynı saatte yapmaya çalışın diyordu videoda ama illa 1 saat falan ileri geri oynuyor dışarıda oluyorsun denk gelmiyor yapamıyorsun. Yaklaşık zamanlar olsa iyi olur ama dediğim gibi siz videolara bakın ben izleyeli çok oldu unutmuş olabilirim.
Olsun koyulaşıncaya kadar deneyin eğer hiç koyulaşmazsa yumurtlama olmuyordur onun masajları falan var ya da doktora gidip kolaylıkla halledebilirsiniz. Kafanıza takmayın biraz rahat olmak lazım stres iyi değil.Bugun daha açık cikti neden böyle olur![]()
Bi kac gun sonra tekrar yapmaya baslicam hakkımızda hayırlısı olsunOlsun koyulaşıncaya kadar deneyin eğer hiç koyulaşmazsa yumurtlama olmuyordur onun masajları falan var ya da doktora gidip kolaylıkla halledebilirsiniz. Kafanıza takmayın biraz rahat olmak lazım stres iyi değil.
Keske tam arastırıp baslasaydınız. İki gün bırakıyım sonra baslıyımlı bir olay değil ovulasyon testi. Adetiniz bittiğinizden itibaren en az 1 saat öncesinden sıvı alımını bırakıp yapıyorsunuz günde bir tane yapmanız yeterli sabah cıkan sonuclar kesın sonuc vermiyormuş aksama doğru yapmanız daha iyi olur. iki çizgi aynı koyulukta olana kadar devam ediyorsunuz. Aynı koyuluğa ulastıklarında yumurtlama (değerlendirmeniz gerekiyor) anlamına geliyor. Daha sonra diğer çizgi soluklaşmaya baslayacak yumurtanız çatlamış demek oluyor. Bu günler değerlendirilmesi gerekiyor.Canim koyulasma var gibi sanki dmi
Keske sizde tam arastirsaydiniz o zaman akşama doğru yapılan sonuç daha iyi diye hiçbir yerde okumadım ben sadece sabah ilk idrar ile yapılmaması gerektiği belirtildiKeske tam arastırıp baslasaydınız. İki gün bırakıyım sonra baslıyımlı bir olay değil ovulasyon testi. Adetiniz bittiğinizden itibaren en az 1 saat öncesinden sıvı alımını bırakıp yapıyorsunuz günde bir tane yapmanız yeterli sabah cıkan sonuclar kesın sonuc vermiyormuş aksama doğru yapmanız daha iyi olur. iki çizgi aynı koyulukta olana kadar devam ediyorsunuz. Aynı koyuluğa ulastıklarında yumurtlama (değerlendirmeniz gerekiyor) anlamına geliyor. Daha sonra diğer çizgi soluklaşmaya baslayacak yumurtanız çatlamış demek oluyor. Bu günler değerlendirilmesi gerekiyor.
Keske sizde tam arastirsaydiniz o zaman akşama doğru yapılan sonuç daha iyi diye hiçbir yerde okumadım ben sadece sabah ilk idrar ile yapılmaması gerektiği belirtild
12 ile 4 arası yapılması gerekiyor. Sabah ilk idrarda lh artışını göremezsiniz. Bu yuzden 12ile 4Keske sizde tam arastirsaydiniz o zaman akşama doğru yapılan sonuç daha iyi diye hiçbir yerde okumadım ben sadece sabah ilk idrar ile yapılmaması gerektiği belirtildi
Twstlerin içinde kullanma kılavuzu geldi saat 11 oglen 3 -5 en elverişli diye bilgi var hanımefendi zaten size sabah ilk idrarla yaptığımı söylemedim12 ile 4 arası yapılması gerekiyor. Sabah ilk idrarda lh artışını göremezsiniz. Bu yuzden 12ile 4
Orada sabah yaptınız mı yazıyor? Cümlede anlam dersi veremeyeceğim size iyi günlerTwstlerin içinde kullanma kılavuzu geldi saat 11 oglen 3 -5 en elverişli diye bilgi var hanımefendi zaten size sabah ilk idrarla yaptığımı söylemedim