• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve ovulasyon testi

sapto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
4
1
1
28
Şimdi şöyle ki regl 4 gün gecikti evde test yoktu yakında eczalerde kapalı oldugu için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı regl olucakmışım gibi belirtilerim var 3 gündür hatta bugün sabah kalktıktıgım da bu hava da üşüyodum grip olcam falan sandım sizce ben umutlanmalımıyım😅

IMG_3A92B8C9-126F-42A7-8D9D-C8DDDF27B74A.webp

Şimdi şöyle ki regl 4 gün gecikti evde test yoktu yakında eczalerde kapalı oldugu için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı regl olucakmışım gibi belirtilerim var 3 gündür hatta bugün sabah kalktıktıgım da bu hava da üşüyodum grip olcam falan sandım sizce ben umutlanmalımıyım😅

Eki Görüntüle 3601788
3 Gündür mu kapalıydı? Olabilir de olmayabilir de 🤷‍♀️ umutlanmayın. Gebelik testi pozitif olsa bile bazen işler istediğimiz gibi olmayabilir. En iyisi kese görmek
Umarım vardır sizde bu şekilde öğrendim diyenlerdensinizdir.

3 Gündür mu kapalıydı? Olabilir de olmayabilir de 🤷‍♀️ umutlanmayın. Gebelik testi pozitif olsa bile bazen işler istediğimiz gibi olmayabilir. En iyisi kese görmek
Umarım vardır sizde bu şekilde öğrendim diyenlerdensinizdir.
3 gündür kapalı degildi tabiki ama sonuçta regl olucagımı düşündüm kasık agrım,sancım ve gögüs agrım oldugu için ha oldum ha olcam dedim heralde umutlanmak istemedim

Eki Görüntüle 3601788
Canım bence sen hamile olabilirsin bir gebelik testi yap

Back
X