adetim düzenlimi

elifmanisa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
111
3
318
Manisa
slm arkadalar adetim en son 31 temmuz.6 temmuz.10 haziranda geldi.önceden gününden 2 önce geliyodu .sizce nasıl bilgisi olan varmı.bu ayki yumurtlama günüm sizce ne zman yorumlarsanız tskler

slm arkadalar adetim en son 31 temmuz.6 temmuz.10 haziranda geldi.önceden gününden 2 önce geliyodu .sizce nasıl bilgisi olan varmı.bu ayki yumurtlama günüm sizce ne zman yorumlarsanız tskler

neden bi doktora muayne olmuyorsun...adetlerin bana pek duzenli gelmedi baksana her ay ayri telden caliyor...:26:

21 ila 35 gün arasında ise döngünüz düzenli olduğunu söylüyor uzmanlar.sizinde ortalam 25 günde bir adet döngünüz.yumurtlama hakkkında pek bilgim yok ama olası adet tarihinziden 14 gün düşün yumurtlama gününüze denk geliyor yanlış bilgilendirmiyim yinede.veya yumurtlama günü hesaplamaları var bazı internet sitelerinde oraya son bikaç ayki adet günlerinizi giriyorsunuz oda size yumurtlama tarihlerinizi hesaplıyor.arama ekranına yumurtlama günü hesaplama yazın o size hesaplar

Eğer 2 adetin arası en az 21 gün en fazla 35 gün ise ve her ay adet görüyorsan adetlerin düzenli demektir ..1-2 günlük sapmaların olması demek düzensiz adet görüyorsun demek değildir...

Düzensiz adet görenler 2-3 ayda bir adet görenlerdir mesela.....

Son düzenleme:

bi sıkıntı yok tatlım siklusların 26 gün arayla ve bu ayki yumurtlama günlern 6 ile 11 arası

kusura bakmayin yorumu mu geri aliyorum:1: arkadaslar duzenli demiss demekki duzenli ben bi ay 10 bi ay 31 yazinca duzensizmis gibi geldi 26 gunde bi adet oluyormussunuz...:26:

tsk ederim hepinize bnde netten baktımda düzenli diyoda aklıma takıldı.tereddüt ettim.önceden gününden 2 gün.önce geliyodu.şimdi 4-5 gün önce gelmeye başladı.tskler hepinize yorumlar için

Back
X