- Konu Sahibi elifmanisa
slm arkadalar adetim en son 31 temmuz.6 temmuz.10 haziranda geldi.önceden gününden 2 önce geliyodu .sizce nasıl bilgisi olan varmı.bu ayki yumurtlama günüm sizce ne zman yorumlarsanız tskler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzenli tatlım yumurtlama hesaplama diye netten gir onlar hesaplıyor ordan ögrendm bendeslm arkadalar adetim en son 31 temmuz.6 temmuz.10 haziranda geldi.önceden gününden 2 önce geliyodu .sizce nasıl bilgisi olan varmı.bu ayki yumurtlama günüm sizce ne zman yorumlarsanız tskler
slm arkadalar adetim en son 31 temmuz.6 temmuz.10 haziranda geldi.önceden gününden 2 önce geliyodu .sizce nasıl bilgisi olan varmı.bu ayki yumurtlama günüm sizce ne zman yorumlarsanız tskler
Eğer 2 adetin arası en az 21 gün ise ve her ay adet görüyorsan adetlerin düzenli demektir ..1-2 günlük sapmaların olması demek düzensiz adet görüyorsun demek değildir...
Düzensiz adet görenler 2-3 ayda bir adet görenlerdir mesela.....
kusura bakmayin yorumu mu geri aliyorumarkadaslar duzenli demiss demekki duzenli ben bi ay 10 bi ay 31 yazinca duzensizmis gibi geldi 26 gunde bi adet oluyormussunuz...:26:
önemli degl tatlım herkesn yorumu ayrı olablr nabersn hatırladnmı beni
sagol canim iyilik amma cikaramadim tanisiyormuyuz:26:
tanışma degl tatlım yeni açılan bi topikte görüşmştk onu dedm
boşver canım buda yeni nede olsaanladimmm canimda kusura bakma hangi topikti o![]()
boşver canım buda yeni nede olsa
boşver canım buda yeni nede olsa