Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar biz 2 aydır bebek düşünüyoruz bu ay adetim iki gün gecikti test yaptım ama sonuç negatif. Bu sabahta minik bi kan pıhtısı gibi kanama geldi ama devamı yok hala neden olabilir sizce?
Yok canım aslında sıkıntıya girmemin sebebi hamile değilmiyim diye değil başka bir problem olabilir mi acaba diye düşündüm çünkü bu yaşıma kadaar hiç adet düzenim bozulmadı ilk defa oluyo o yüzden bebek değilse nedir acaba diye düşündüm.
Bir yazı okumuştum. Anne adaylarında aşırı bebek isteği olduğunda salgılanan hormon sebebi ile beyin komut veriyormuş ve regl gecikmeleri yaşıyorlarmış. Yolun çok başındasın hiç stres yapma canım. Umarım Allah en güzel zamanda verir.
Yok canım aslında sıkıntıya girmemin sebebi hamile değilmiyim diye değil başka bir problem olabilir mi acaba diye düşündüm çünkü bu yaşıma kadaar hiç adet düzenim bozulmadı ilk defa oluyo o yüzden bebek değilse nedir acaba diye düşündüm.
Tabi oyle belirti verip gelmemesi normal deil, belkide gec dollenme fln olmustur bellimi olur.
Sadece dier yazilarina bakarak olmazsa takma daha cok erken die belirtmek istedim, daha yolun basindasin
Rabbim gonlundekini nasip etsin
Aslında ilk ay biraz zor geçti yani oldumu olmadımı falan hep gün saydım ama bu ay stresli değildim hatta olmayacağını düşünüyodm çünkü düzenli bi ilişki olmamiştı geçen ay gelmese anlardm stresten derdim ama bu ay anlayamadım. Rahatsızlık olmasında Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun inşallah