Adetim gecikti geç döllenme olabilir mi

Kızlar benim sat 27 mart. İlk defa bu ay korunmadık. Hala adet olmadım. Onunla alakası olabilir mi gecikmenin? Sizler gibi adeti bekliyorum ama testler de negatif neden adet olmuyorum çok kafaya taktım
Ne yaptiniz son durumunuz ne ? Benim Sat 23 nisandi , 3 mayis gibi 4 gun suren hafif kanamalarim oldu sonra adet gunumum uzerinden bugun 4 gun gecmisti ki yeniden hafif kanamalarim var, birinde prezervatif birinde cekilmeye korunduk , niye boyle dengesizlik yasadim bilmiyorum evdeki testler hep negatif

Kızlar selam sat 18 nisan. Yaklaşık 3-4 aydır da düzenli 30 günde adet oluyorum. Bu ay gecikme oldu. Ay içerisinde korunmasız ilişki de yaşadım. Bugün gecikmenin 4.günü diye kan verdim ama negatif çıktı. Sizce erken mi verdim testi umutlanmak istemiyorum sanki stres yaptıkça da gecikiyo gibi hissediyorum. Ama normalde gögüs acısı vs hiç bir adet belirtisini yaşamıyorum. Duygusal olarakda stres olurdum o da yok. Ama bugun negatifi görünce de çok üzüldüm. Sizce sonradan yükselir mi ne zaman vermeliyim

Kimyasal gebeligi gecirme sureciniz nasildi biraz bilgi verir misiniz ne yasaniyor gecmis olsun
Yani çok bişey olmuyor açıkçası bende ilk defa yaşadım yumurtlamadan sonra göğüs hasasaiyetim hiç bitmedi şişmeye devam etti ve uçları açıyordu dokununca normal de yanlari ağrır sonra bacağıma baldır kısmina ve bel kısmıma ani batmalar girirp çıkıyordu gosgulerim bianda agriyip bianda duruyodu baş ağrısı vardı hafiften zonklama şeklinde adet tarihime 4 gün kala kasıgim siddetli bı şekilde ağrımaya başladı ben adetim sölulemiyor sandim sonra dayanamayıp acile gittim tabi acil doktorları pek biseyden anlamadigi için bana ilaç verip kadın doğuma yönlendirdi 3,4 gün sonra anca gidebildim hafta sonu olduğu için sonra beta HCG istedi 4.99 du sonra kanama başladı zaten sonra verdiğimde beta 0.400 falandı doktor döllenme olmuş ama tutunamamis dedi bildiğim bukadar

Yani çok bişey olmuyor açıkçası bende ilk defa yaşadım yumurtlamadan sonra göğüs hasasaiyetim hiç bitmedi şişmeye devam etti ve uçları açıyordu dokununca normal de yanlari ağrır sonra bacağıma baldır kısmina ve bel kısmıma ani batmalar girirp çıkıyordu gosgulerim bianda agriyip bianda duruyodu baş ağrısı vardı hafiften zonklama şeklinde adet tarihime 4 gün kala kasıgim siddetli bı şekilde ağrımaya başladı ben adetim sölulemiyor sandim sonra dayanamayıp acile gittim tabi acil doktorları pek biseyden anlamadigi için bana ilaç verip kadın doğuma yönlendirdi 3,4 gün sonra anca gidebildim hafta sonu olduğu için sonra beta HCG istedi 4.99 du sonra kanama başladı zaten sonra verdiğimde beta 0.400 falandı doktor döllenme olmuş ama tutunamamis dedi bildiğim bukadar
Tesekkur ederim tabi bazen etkiler herkeste farkli olabiliyordur

Tabikide ya şöyle soyleyim benim ilk gebeligimle arasinda bile çok fark vardı yani onda bile farklılık oluyor oyuzden kimseyle kendinizi kıyaslamayın derim Allah gönlünüze gore versin.
Amin herkesin gonlune gore olsun her seyin sonucu ☺️ ben gecikmiştim enfeksiyonun yapabileceği ağrılar çektim ama bugün normal ve yoğun şekilde reglimi olunca hepsi bitti, daha dün çok fenaydım kesin rahmimde yara enfeksiyon var galiba diyordum, vallahi neyin nesiydi bilmiyorum 10 gündür çekiyordum regilden farklı ve şiddetli birşeydi, herkese şifalar dilerim

Bende olmadim dün test yaptım yok stresten gecikyo galiba
Ben iki hamileliğimde de 1 gün geciksem hemen testte net çıkmıştı. Ama burada neler neler okudum negatif çıkıp kanda pozitif olan veya bazen tam tersi olan, ya da kanda negatif olup bir kaç gün sonra( gecikmelere rağmen) bir anda kanında pozitif çıkan,pozitif çıkıp beta yükselirken bir kaç gün sonra düşen ...neler neler ,hiç belli olmaz

Ne yaptiniz son durumunuz ne ? Benim Sat 23 nisandi , 3 mayis gibi 4 gun suren hafif kanamalarim oldu sonra adet gunumum uzerinden bugun 4 gun gecmisti ki yeniden hafif kanamalarim var, birinde prezervatif birinde cekilmeye korunduk , niye boyle dengesizlik yasadim bilmiyorum evdeki testler hep negatif
Duphaston kullanıyorum 2 gün sonra ilaç bitecek. Hala adet olmadım. Testler de negatif. Adet olmayı bekliyorum

benim döngüm 30 46 30 46 diye gidiyor. Düzensiz bir düzenim vardı. 46 günlük döngüme göre 6-7 mayısta olmam gerekiyordu. Bi yanım ilk kez korunmasız ilişki yaşadığım için geciktiğimi söylerken bi yanım geç döllenme diye düşünüyor. İnsan ister istemez umut ediyor. Bu ikilemden çıkmak istiyorum artık 😊

Amin herkesin gonlune gore olsun her seyin sonucu ☺️ ben gecikmiştim enfeksiyonun yapabileceği ağrılar çektim ama bugün normal ve yoğun şekilde reglimi olunca hepsi bitti, daha dün çok fenaydım kesin rahmimde yara enfeksiyon var galiba diyordum, vallahi neyin nesiydi bilmiyorum 10 gündür çekiyordum regilden farklı ve şiddetli birşeydi, herkese şifalar dilerim
Geçmiş olsun hastaneye gitmedinizmi hic

30 nisanda adet olmam lazımdı henüz olmadım. Ortalama 31 günlük döngüm var ve 16 nisan yumurtlama günüm tahmini olarak. 13 nisanda eşimle korunmasız birlikteliğimiz oldu. Adet olmadım ve aşırı uyku hali, yoğun vajinal akıntı ve ara ara gelen öğürme şeklinde mide rahatsızlığım var aynı zamanda ara ara hafif kramplar ve batmalarım oluyor. Erken gebelik testinde belli belirsiz çizgi gördüm fakat betam <2 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Benimle aynı durumu yaşayıp gebelik öğrenen var mı acaba
Merhaba canım rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sonuç ne belli oldu mu ? 🤍✨

Arkadaşlar benim de adetim 15 gün gecikti 10 günlükken test yaptırdım negatif çıktı 1.20 acaba tekrar kan testi yaptırsam mı dün de idrar testi yaptım negatif çıktı ?
Merhaba canım ben de seninle aynı durumu yaşıyorum bugün tam 11 gün gecikmem oldu 4 gün gecikmem varken evde test yaptım negatif çıktı. Daha sonra 9 günlük gecikmede kan testi verdim o da 0.2 çıktı bugün de tam 11 gün gecikmem oldu evde test yaptım yine negatif çıktı benim hiç bu kadar gecikmem olmamıştı. Ayrıca yaklaşık 2 hafta önce ağır bir baş dönmesi mide bulantısı yaşadım günlerdir de yumurtalıklarım da ağrı hissediyorum yazdıklarım da ağrı var ve göğüslerimde de çok ağrı var. Doktor bana kullandığın herhangi bir ilaç varsa kullanma adet olana kadar çünkü henüz kesin değil geç döllenme olabilir dedi . Ayrıca biz çocuk düşünmüyoruz yeni evliyiz ama eşim korunuyor çok afedersiniz (boşalmayı vajinanın dışına yapıyor) böyle olduğu için de gebelik olma ihtimali de var yani her ne kadar az bir ihtimal de olsa . Benim gibi durumu olan var mı lütfen varsa yazsın geç döllenme mi ne zaman bir daha test yapayım ???

Back
X