Adetim gecikti, hamile olabilir miyim?

Asliilhanilk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
26
4
6
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 bucuk hafta kadar önce erkek arkadaşımla bir yakınlaşmam oldu. İçime boşalmadı ama 4-5 gün önce iftardan sonra biraz midem bulandı 2 gün üst üste ama geçti. Geçen ay 13'ünde adet olmuştum. 2 gündür adet olmayı bekliyorum ama hiç bir belirti yoktur. Normalde bir gün önceden biraz bel agrım olurdu. Ne bel agrım var ne de karın ağrım. Gebe olmuş olsam midem bulanıyor başım dönüyor olmazmıydı acaba? Bizim buralarda doktora gidemiyorum şuan. Adetim hiç böyle gecikmemişti. Sizce napmalıyım? Ve olurda gebeysem kürtaj ile değilde ilaçla düşük yapma imkanım var mıdır? Nerde ve nasıl yaptırabilirim? Bu şeyden kurtulmam için ne önerirsiniz acaba?

Lütfen ters şeyler yazmayın, zira çok paniğim huzurum yok. Anlayışınıza sığınıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Hamile değilsiniz, mide bulantısı oruca bağlı ani tansiyon oynamasıyla ilgili olabilir, regl gecikmenizde hamile olduğunuz ihtimalini düşünüp stres yaptığınızdandır.

Hamile değilsiniz ama ilişkinizde dikkatli olmazsanız hamile kalabilirsiniz, ya korunmak için doktora gidip düzenli ilaç kullanmalısınız veya ilişkiye girmemelisiniz, bunun başka çözümü yok maalesef, gebelikte sadece kürtajla sonlandırılabilir.
Buradan düşük yapmak için ilaç önerisi istemeyiniz zira doktor kontrolü olmadan bilinçsizce kullanılan ilaçlar sağlığınızı tehlikeye atar.

Hamile değilsiniz, mide bulantısı oruca bağlı ani tansiyon oynamasıyla ilgili olabilir, regl gecikmenizde hamile olduğunuz ihtimalini düşünüp stres yaptığınızdandır.

Hamile değilsiniz ama ilişkinizde dikkatli olmazsanız hamile kalabilirsiniz, ya korunmak için doktora gidip düzenli ilaç kullanmalısınız veya ilişkiye girmemelisiniz, bunun başka çözümü yok maalesef, gebelikte sadece kürtajla sonlandırılabilir.
Buradan düşük yapmak için ilaç önerisi istemeyiniz zira doktor kontrolü olmadan bilinçsizce kullanılan ilaçlar sağlığınızı tehlikeye atar.

Çok teşekkür ederim. Bu durumda endişe edip eczaneden gebelik testi alıp yapmama gerek yok değil mi? Şimdi ister istemez kaç gündür baya bi paniklediğim için hala içimde bir korku var. Adetimin hemen olmasını sağlamamın bir yolu var mıdır acaba?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 bucuk hafta kadar önce erkek arkadaşımla bir yakınlaşmam oldu. İçime boşalmadı ama 4-5 gün önce iftardan sonra biraz midem bulandı 2 gün üst üste ama geçti. Geçen ay 13'ünde adet olmuştum. 2 gündür adet olmayı bekliyorum ama hiç bir belirti yoktur. Normalde bir gün önceden biraz bel agrım olurdu. Ne bel agrım var ne de karın ağrım. Gebe olmuş olsam midem bulanıyor başım dönüyor olmazmıydı acaba? Bizim buralarda doktora gidemiyorum şuan. Adetim hiç böyle gecikmemişti. Sizce napmalıyım? Ve olurda gebeysem kürtaj ile değilde ilaçla düşük yapma imkanım var mıdır? Nerde ve nasıl yaptırabilirim? Bu şeyden kurtulmam için ne önerirsiniz acaba?

Lütfen ters şeyler yazmayın, zira çok paniğim huzurum yok. Anlayışınıza sığınıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Hamilelikte genelde 1 ay sonra mide bulantıları başlar. 1-2 haftada ne mide bulantısı. Senin ki psikolojik. Stres yaptığın için adetin gecikiyor.

Arkadaşlar hala aklımda soru işareti var. Başka fikri olan var mıdır acaba? Eczaneden gebelik testi alsam doğru sonuç verir mi sizce? Hala adet göreceğim konusunda hiç bir belirti yok vücudumda. 2 gün geçti. :(

Dışarı Boşaldı ama ya 1-2 damla içimdeyken çıkmışsa ve farketmemişse ya da zevk sıvısı içime gelmişse? Yine gebe kalırım dimi :( ay deli olucam ya

madem bu kadar korkuyordunuz keşke korunsaydınız. ama bence hamile falan değilsiniz stres yüzünden gecikme yaşıyorsunuz bir gebelik testi alın

bişey soracaktım. Farzedelim ki gebeyim. 2 bucuk hafta kadar olmuş olacak. Şu anda hangi belirtilerin olması gerekiyor adet gecikmesi dışında?

Ve en geç kaç haftalıktan aldırabiliyoruz yasal olarak?

Kac haftalik hamile oldugunuz son adet tarihinin ilk gunu baz alinarak hesaplanir. Yani suan hamileysen 5haftalik hamilesindir. Bence hala adet olmadiysan eczaneden test alip bak cunku geri cekilme korunma yontemi degildir sadece ihtimali azaltir.

Yasal olarak bebek aldirma 10haftaya kadardir. İnsallah hamile degilsindir, hamileysen de kendi kendine duser insallah... cunku bir insani oldurmek butun insanlari oldurmek gibidir, hele de kendi canindan kanindan öz evladini oldurmeyi dusunemiyorum bile...

2 Aydır deli olmak üzereyim. 4-5 gün kahveremgisi bile leke geldi. 2 aydır defalarca özel hastaneye gidip kan tahlili yaptırmama rağmen sonuç negatif çıktı. 10. aya girmek üzereyim ve aptal bir idrar testi aldım çift çizgi çıktı. hastanede nasıl olurda hep negatif çıkar!? beni yanılttılar belki de aldıramayacağım delirmek üzereyim. intihar etmeyi düşünüyorum. Hakkınızı helal edin.

3-4 kere aralıklı olarak tahlil yaptırdım o hastanede. Hep şu ekteki gibi bi kagıt elime tutuşturdular bişey yok dediler. Allah hepsinin belasını versin canıma neden olacaklar. ben yapmasam ailem öldürecek nasıl olsa kendi elimle yapacağım ama başkasına bırakmam kendi canımı. yerleşme kanaması en geç ne zaman olabilir ki ya ilişkiden 4-5 hafta sonra olabiliyor mu nasıl bir mantıktır bu aklım almıyor madem hamileyim neden çıkmadı kan sonuçlarında neden ha hastanelere doktorlara da mı güvenemiyoruz artık. Artık aranızda olamayacağım arkadaşlar. Kendinize iyi bakın.

Eklentiler

• test.webp
    test.webp
    8 KB · Görüntüleme: 338
Neler diyosun sen.. Neler saçmalıyosun.. İdrar testine güwenip kana mı hüwenmiyosum. Ne kendini öldürmesi.. Rabbim seni sınıyo.. Bi şükret bi dua et bi hayırlısını iste.. Bu ne isyankarlık.. Bu sınawı kötü bitirip günaha girme.. Dua herşeyin başı.. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur.. Sabret bekle ne olacak ne kaybedersin..
3-4 kere aralıklı olarak tahlil yaptırdım o hastanede. Hep şu ekteki gibi bi kagıt elime tutuşturdular bişey yok dediler. Allah hepsinin belasını versin canıma neden olacaklar. ben yapmasam ailem öldürecek nasıl olsa kendi elimle yapacağım ama başkasına bırakmam kendi canımı. yerleşme kanaması en geç ne zaman olabilir ki ya ilişkiden 4-5 hafta sonra olabiliyor mu nasıl bir mantıktır bu aklım almıyor madem hamileyim neden çıkmadı kan sonuçlarında neden ha hastanelere doktorlara da mı güvenemiyoruz artık. Artık aranızda olamayacağım arkadaşlar. Kendinize iyi bakın.

Arkadaşlar 1 haftadır kahverengi renkte bir akıntı geliyordu. Cok nadir kan geliyodu ama cok az. bugün test yaptırdım negatif cikti ama az once de kahverengi akıntı ve biraz kan geldi. Adeti böyle olmuyordum ben o nedenle buna adet diyemiyorum. Bu ne olabilir sizce?

Arkadaşlar 1 haftadır kahverengi renkte bir akıntı geliyordu. Cok nadir kan geliyodu ama cok az. bugün test yaptırdım negatif cikti ama az once de kahverengi akıntı ve biraz kan geldi. Adeti böyle olmuyordum ben o nedenle buna adet diyemiyorum. Bu ne olabilir sizce?
Arkadasım merak etme hamile değilsin stresten o kahverengi kan

Back
X