Adetim gecikti, hamile olabilir miyim?

Yaklaşık 1 hafta 10 gun once adet söktürücü kullandım 5 gün boyunca. Ama zehirlendim. Direkt tablet yutamiyorum diye cayın içine karıştırıp içiyordum. Kusma filanda olmadı ama ise de yaramadı. Hala bu kahverengi şeyin ne anlama geldiğini çözemedim.

:işsiz::işsiz:
Yaklaşık 1 hafta 10 gun once adet söktürücü kullandım 5 gün boyunca. Ama zehirlendim. Direkt tablet yutamiyorum diye cayın içine karıştırıp içiyordum. Kusma filanda olmadı ama ise de yaramadı. Hala bu kahverengi şeyin ne anlama geldiğini çözemedim.
Cayın içinemi karıştırıyordun :oha: Canım git doktora karnından muane ettir o Zaman 8 haftalık gecmede bebekse eğer gözükür..:ruh::kusmuk:

Bayramdan önce göründüm ultrasonla bisey çıkmadı testte yaptırdım negatif çıktı. Doktor bayramdan sonra tekrar Bi test yaptır Dedi. Dün yaptırdım. Negatif çıktı. Ben bu isten hic bisey anlamadim. Acaba doktor mu bisey bilmiyor. Anlamıyor mi acaba bu isten. Halbuki ozel hastanede cok hastası olan Bi doktor ama....

Canım farkında mısın stresten ne dediğini bilmiyosun doktor niye bilmesin 6 sene bunun eğitimini alıyorlar tıp okuyorlar sen stres yaptığın için gecikiyor bende bir dönem ailevi konularda zor zamanlar geçirmiştim uzuntuden 1 ay olamamıştım düzenli bir şekilde (hergün aynı saatte) adet söktürücü kullandım kutu bittiği gibi adet oldum lütfen sakin ol stres yaptıkça daha çok geciktircen istersen bir de ürolojiye görün idrar yollarıyla da ilgili bir sorun olabilir

Hamile olsan su zamana kadar hem idrarda hem kanda hem ulturasonda cikmamasi mumkun degil.. adet gecikmesinin turlu turlu sebepleri olabilir .. en buyuk sebebide stres hava degisimi psikolojik etkenler vs. Cokk takiyosanda iyi bi doktora git ve gecikmenin iyice arastirilmasini iste

Back
X