- 28 Eylül 2025
- 10
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Beyzannur5
-
25 Ekim mi Kasım mı ?Aynıyım bende 25 ekimde olmam gerekiyordu hala olmadım ve bende kan baktırdım beta hcg negatif geldi . Az önce bende konu açtım bu şekilde :))
Son adetimin ilk günü 25 Ekim 7 gün sürüyor 31inde bitti .12 gün gecikmem var hala adet olmadım kan baktırdım negatif ama geç döllenme ihtimalini düşünüyorum mümkün olabilir mi ? Sağlık ocağına kan vermeden önce 8. Gün yaptığım teste çok silik çizgi gördüm o yüzden bunu düşünüyorum mümkün müdür böyle bişey sizce ?25 Ekim mi Kasım mı ?
Olabilir de olmayabilir de bence kanı tekrarlayınSon adetimin ilk günü 25 Ekim 7 gün sürüyor 31inde bitti .12 gün gecikmem var hala adet olmadım kan baktırdım negatif ama geç döllenme ihtimalini düşünüyorum mümkün olabilir mi ? Sağlık ocağına kan vermeden önce 8. Gün yaptığım teste çok silik çizgi gördüm o yüzden bunu düşünüyorum mümkün müdür böyle bişey sizce ?
İnternette okuduğumda geç döllenme 14 ve 17 günler içinde belli olurmuş o yüzden bir sorayım dedim teşekkür ederim :) adetim geciktiğinde adet olacakmış gibi sadece kasık bölgemde ağrım vardı şimdi hiçbiri yok . Sağlık ocağındaki doktor testime negatif dediğinde adet söktürücü yazabilir misiniz demesem yazmayacaktı öyle çıkıp gidicektim bu da tuhaf bi durumduOlabilir de olmayabilir de bence kanı tekrarlayın
merhaba, benimde gecikti bu ay 13 gün kadar,mevsimsel olabilir diye düşünüyorumİnternette okuduğumda geç döllenme 14 ve 17 günler içinde belli olurmuş o yüzden bir sorayım dedim teşekkür ederim :) adetim geciktiğinde adet olacakmış gibi sadece kasık bölgemde ağrım vardı şimdi hiçbiri yok . Sağlık ocağındaki doktor testime negatif dediğinde adet söktürücü yazabilir misiniz demesem yazmayacaktı öyle çıkıp gidicektim bu da tuhaf bi durumdu
merhaba, benimde gecikti bu ay 13 gün kadar,mevsimsel olabilir diye düşünüyorumgebelik şüphende belirtileri
merhaba, benimde gecikti bu ay 13 gün kadar,mevsimsel olabilir diye düşünüyorumgebelik şüphende belirtilerin var mı?
Ay hiç yok ilk geciktiğim günlerde kasık ağrılarım vardı şimdi o da yok :) Demekki mevsimsel 3 sene sonra ilk defa böyle olunca acaba mı ? dedim :)merhaba, benimde gecikti bu ay 13 gün kadar,mevsimsel olabilir diye düşünüyorumgebelik şüphende belirtilerin var mı?
Belki geç döllenme olabilir yinede 3 gün arayla test yap istersenAy hiç yok ilk geciktiğim günlerde kasık ağrılarım vardı şimdi o da yok :) Demekki mevsimsel 3 sene sonra ilk defa böyle olunca acaba mı ? dedim :)
Canim oluyormuş oyle bende ilk defa gecen ay geciktim 17 gun sonra adet oldumKızlar yardım edin lütfen son adet tarihim 30 Ekim 29 kasim da kesin olarak adet görmem gerekiyodu ama hala adet olmadım kan testi dün yaptırdım negatif böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı ilk defa gecikme yaşıyorum hayatımda
Benim adetime 3 gün varken doktora gozukdum vajinal muhanede kese gozukuyor dedi kan tahliline bakalım dedi böle bişe hiç duydunuzmu yarın kan cikicak
Zaten 2. Bebeği düşünüyoduk inşallah olmam ve isteyen herkese nasip olur ayın 19 una kendi doktoruma randevu aldım o zamana kadar olmazsam gidicem bakalımCanim oluyormuş oyle bende ilk defa gecen ay geciktim 17 gun sonra adet oldum
Benim de 2.idi bizde yapmiyiruz ama olur diyede sevinmistimZaten 2. Bebeği düşünüyoduk inşallah olmam ve isteyen herkese nasip olur ayın 19 una kendi doktoruma randevu aldım o zamana kadar olmazsam gidicem bakalım
Allah herkesin sabrını boşuna çıkarmasın inşallahBenim de 2.idi bizde yapmiyiruz ama olur diyede sevinmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?