• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti kan negatif

Beyzannur5

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
10
0
1
24
Kızlar yardım edin lütfen son adet tarihim 30 Ekim 29 kasim da kesin olarak adet görmem gerekiyodu ama hala adet olmadım kan testi dün yaptırdım negatif böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı ilk defa gecikme yaşıyorum hayatımda

Aynıyım bende 25 ekimde olmam gerekiyordu hala olmadım ve bende kan baktırdım beta hcg negatif geldi . Az önce bende konu açtım bu şekilde :))

25 Ekim mi Kasım mı ?
Son adetimin ilk günü 25 Ekim 7 gün sürüyor 31inde bitti .12 gün gecikmem var hala adet olmadım kan baktırdım negatif ama geç döllenme ihtimalini düşünüyorum mümkün olabilir mi ? Sağlık ocağına kan vermeden önce 8. Gün yaptığım teste çok silik çizgi gördüm o yüzden bunu düşünüyorum mümkün müdür böyle bişey sizce ?

Son adetimin ilk günü 25 Ekim 7 gün sürüyor 31inde bitti .12 gün gecikmem var hala adet olmadım kan baktırdım negatif ama geç döllenme ihtimalini düşünüyorum mümkün olabilir mi ? Sağlık ocağına kan vermeden önce 8. Gün yaptığım teste çok silik çizgi gördüm o yüzden bunu düşünüyorum mümkün müdür böyle bişey sizce ?
Olabilir de olmayabilir de bence kanı tekrarlayın

Olabilir de olmayabilir de bence kanı tekrarlayın
İnternette okuduğumda geç döllenme 14 ve 17 günler içinde belli olurmuş o yüzden bir sorayım dedim teşekkür ederim :) adetim geciktiğinde adet olacakmış gibi sadece kasık bölgemde ağrım vardı şimdi hiçbiri yok . Sağlık ocağındaki doktor testime negatif dediğinde adet söktürücü yazabilir misiniz demesem yazmayacaktı öyle çıkıp gidicektim bu da tuhaf bi durumdu

İnternette okuduğumda geç döllenme 14 ve 17 günler içinde belli olurmuş o yüzden bir sorayım dedim teşekkür ederim :) adetim geciktiğinde adet olacakmış gibi sadece kasık bölgemde ağrım vardı şimdi hiçbiri yok . Sağlık ocağındaki doktor testime negatif dediğinde adet söktürücü yazabilir misiniz demesem yazmayacaktı öyle çıkıp gidicektim bu da tuhaf bi durumdu
merhaba, benimde gecikti bu ay 13 gün kadar,mevsimsel olabilir diye düşünüyorum 😔 gebelik şüphende belirtilerin var mı? 🌸

merhaba, benimde gecikti bu ay 13 gün kadar,mevsimsel olabilir diye düşünüyorum 😔 gebelik şüphende belirtilerin var mı? 🌸
Ay hiç yok ilk geciktiğim günlerde kasık ağrılarım vardı şimdi o da yok :) Demekki mevsimsel 3 sene sonra ilk defa böyle olunca acaba mı ? dedim :)

Benim adetime 3 gün varken doktora gozukdum vajinal muhanede kese gozukuyor dedi kan tahliline bakalım dedi böle bişe hiç duydunuzmu yarın kan cikicak

Ay hiç yok ilk geciktiğim günlerde kasık ağrılarım vardı şimdi o da yok :) Demekki mevsimsel 3 sene sonra ilk defa böyle olunca acaba mı ? dedim :)
Belki geç döllenme olabilir yinede 3 gün arayla test yap istersen 🌸 inşallah vardır 🥰 bende sürekli test yaptım belirtilerimden dolayı bi çıktı bi çıkmadı bi gölgeli çıktı 🤷‍♀️ bugünde erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı (kalite düştüğü için rengiyle oynadım) ama güvenemiyorum yinede 😀

Eklentiler

• 1000127098.webp
    1000127098.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar yardım edin lütfen son adet tarihim 30 Ekim 29 kasim da kesin olarak adet görmem gerekiyodu ama hala adet olmadım kan testi dün yaptırdım negatif böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı ilk defa gecikme yaşıyorum hayatımda
Canim oluyormuş oyle bende ilk defa gecen ay geciktim 17 gun sonra adet oldum

Canim oluyormuş oyle bende ilk defa gecen ay geciktim 17 gun sonra adet oldum
Zaten 2. Bebeği düşünüyoduk inşallah olmam ve isteyen herkese nasip olur ayın 19 una kendi doktoruma randevu aldım o zamana kadar olmazsam gidicem bakalım

Back
X