- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı marka mı önemli olan buGecikmemin 6.günündeyim. Üstteki testi 2 gün önce yaptım alttaki testi bu sabah yaptım. Koyulaşması gerekmez miydi? Yarın hcg baktıracağım ama çok moralim bozuldu.
Evet aynı marka bebe timeAynı marka mı önemli olan bu
İşte dha koyu olması gerekmez miydiKafanı testlerle bulandırma mis gibi çift çizgin varbana ikisi de aynı geldi ayrıca
Belki testin kapasitesi belirli bir değere kadardir en iyisi kan testi vermenİşte dha koyu olması gerekmez miydi![]()
Belki de bilemiyorum ki.Belki testin kapasitesi belirli bir değere kadardir en iyisi kan testi vermen
Gönlünüzü ferah tutun inşallah bebeğiniz sizinkedirBelki de bilemiyorum ki.
Çok teşekkür ederim inşallahGönlünüzü ferah tutun inşallah bebeğiniz sizinkedir
Yarın gecikmemin 7.günü olacak testte çok koyuyu gördüm. Ama bugün yaptığım diğer güne göre daha silik gibi. İnşallah testle alakalıdır.Ben 2 kez kimyasal geçirdim şuanda benim testim de aynı silik çıktı 3. Kez olmaktan korkuyorum tamda bayram haftası mecbur doktor için beklemedeym
Nasıl çıktı resim atabilir misinizBen 2 kez kimyasal geçirdim şuanda benim testim de aynı silik çıktı 3. Kez olmaktan korkuyorum tamda bayram haftası mecbur doktor için beklemedeym