adetim gecikti

Ben de aynim 1 sene kendimiz istemedik eşim korundu. 15 aydir da istiyoruz ama hala olmadi. Ben de hemen olur saniyordum ama ne kadar zor bi surecmis hep bisey cikiyo

Bence testi yap ona gore yolunu ciz. Testte negatif cikarsa canim doktora gidersin

Bugun doktora gittim sadece adet sokturucu verdi 3. Gunde gel dedi baska da bise demedi hayirlisi bakalim kizlar

Bugun doktora gittim sadece adet sokturucu verdi 3. Gunde gel dedi baska da bise demedi hayirlisi bakalim kizlar
Kissten dolayi gecikmiş bur de stresten dolayi adet sokucu verdi kullanmalı miyim sizce yoksa kendi kendime hasta olup öyle mi gitmeli yım. .sonuçta ilaç kullaninca hormonlarının etkilemez mi

Kissten dolayi gecikmiş bur de stresten dolayi adet sokucu verdi kullanmalı miyim sizce yoksa kendi kendime hasta olup öyle mi gitmeli yım. .sonuçta ilaç kullaninca hormonlarının etkilemez mi
Bende ayni durumdayım cnm benim dört gün gecikti hamilelik belirtilerim falan da var aslında bel ağrısı su gibi beyazımsı akıntı test yaptırdım negatif kontrol sonucu kist oluştuğunu söyledi tarlusal diye adet söktürücü verdi kullanmaya başladım ama akintim falan devam ediyor kist dışında geç döllenme olabilir mi ki bilmiyorum hic

Ben muayene de olfum canim bana da ayni ilacu verdiben kullanmadım dun verdi bana da kendiligimden olmayi bekliyorum hormonlari degistiriyormus diye duydum o ilac strestense normalmis 2 cm sagda kist cikti benim col moralim bozuldu neden oluyo anlamadim bir de ozele gidecegim bakalim

Sana ne yorum yaoti doktor ne kadardi evlisiniz ve ne kadar suredir korunmuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…