Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüpeheli ilişkiden en az 10 gün sonra Kanda 14 idrarda çıkması lazım geç döllenme olmadıysa çıkması lazımdıMerhaba hanımlar adetim 2 gün gecikti idrar testi aldım bugün sizce ne zaman yapmalıyım
İdrarınızı testin üzerine döküp testi kullanmayı deneyebilirsinizMerhaba hanımlar adetim 2 gün gecikti idrar testi aldım bugün sizce ne zaman yapmalıyım
İlk bebeğime hamileyken geç döllenme yüzünden adetim 10 gün geçince çift çizgiyi görmüştük yine öyle olur diye bi fikir alıyım dedim teşekkürlerŞüpeheli ilişkiden en az 10 gün sonra Kanda 14 idrarda çıkması lazım geç döllenme olmadıysa çıkması lazımdı
Ovulasyon falan kullanmış mıydınız ne zaman pik olduğunu biliyorsanız daha net Bi sonuç alırsınızİlk bebeğime hamileyken geç döllenme yüzünden adetim 10 gün geçince çift çizgiyi görmüştük yine öyle olur diye bi fikir alıyım dedim teşekkürler![]()
En iyi sonucu sabah idrari veriyor. Ama bende aksam da cikmisti adetim geciktigi
İlk bebeğime hamileykenAdetin geçtiyse şimdi de yapsan sonuç verir. En kötü yarın sabah yapabilirsin.
Hyr kullanmamistim ama yumurtlama günümü bildiğim için nasıl desem bayağı bi eminim hamileyim hissediyorum ama yinede insan tam olarak görmek istiyorOvulasyon falan kullanmış mıydınız ne zaman pik olduğunu biliyorsanız daha net Bi sonuç alırsınız
Hayırlısı olsun hakkınız daİlk bebeğime hamileyken
Hyr kullanmamistim ama yumurtlama günümü bildiğim için nasıl desem bayağı bi eminim hamileyim hissediyorum ama yinede insan tam olarak görmek istiyor
Evet fak ettim ama silemiyorum maalesefAyriyetten yanlış yerde açmışsınız konuyuç burası bdv. Hamilelik vs ilgili konuları uygun yere açmanız lazım
Silmenize gerek yok yönetime mesaj atmanız yeterli.Evet fak ettim ama silemiyorum maalesef