Adetim gecikti

neeslsah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
2
0
1
23
Merhaba en son dört hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik her ihtimale karşı ertes 72 hapını kullandım sol kasığımda ağrı olduğu için doktora gittim beta hcg değerim hep 1.2 çıkarken bu sefer 2.3 çıktı bu gün tekrar test yaptırdım bu seferde 2 çıktı sizce bir durum varmı

Son düzenleme:
Daha önce de bu sorumsuzlugu yapip korunmayip kan vermissiniz. Aynisini tekrarlamak niye? Bir kondom alsaniz ertesten daha ucuz olur. Ustelik boyle dertleriniz de olmaz. Hep hap hem stres geciktirmistir. 2 olmasi bir sey ifade etmez su an. 5ten fazlaysa Allah anali babali büyütsün.
Hamileyseniz ne yapacaksınız?

Daha önce de bu sorumsuzlugu yapip korunmayip kan vermissiniz. Aynisini tekrarlamak niye? Bir kondom alsaniz ertesten daha ucuz olur. Ustelik boyle dertleriniz de olmaz. Hep hap hem stres geciktirmistir. 2 olmasi bir sey ifade etmez su an. 5ten fazlaysa Allah anali babali büyütsün.
Hamileyseniz ne yapacaksınız?
Daha önce zaten korunarak yaptık sevgilim kendinden emin olmasına rağmen her ihtilame karşı hap aldık normal değerim 1.2 çıkardı sürekli neden 2.3 çıktı bundan korkuyorum

Back
X