Hepinize birden sormak istedim. Ve biraz uzun yazacağım kusura bakmayın ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Betam 71-146 yken sağ kasık ve alt karnımda çok şiddetli ağrım oldu. Doktor çağırdı ve kontrol etti iyi olduğunu söyledi. 2 gün sonra parmak ucu büyüklüğünde tek seferlik bir kahverengi lekelenme geldi. (Çok yoğun ve fazla değildi) Ertesi gün kan verdim beta 183 oldu. Doktorum progestan fitil başlattı bana Salı akşamı. Daha sonra sonuç için tekrar çağırdı. Doktorum alttan bakınca yumurtalarımın tüplerimin rahim içi kalınlığımın iyi olduğunu söyledi. Dış gebelik olabileceğinden bahsetti. Sonra bana bir daha beta bakalım duruma göre kürtaj yapalım dedi. İğneyi söylediğimde onun çok eskide kaldığını belirtti.
Başka bir doktora gittim ki bu da annemi benden önceki düşüğünde kurtaran kadın. O da muayene etti ve yine tüplerde başka yerde bişey görülmedi sadece rahim kalın dedi. O gün betam 142 oldu. İğne verecekti erteledik. Kan vermek için başka doktora da göründüm o da muayene etti o da olumsuz bir durum göremedi tüplerde vs. O gün verdiğim kan sonucum 114,95 çıktı. Bugün tekrar kan vericem. Ama çok hafif sağ kasığımda batmalar oluyor. Kanamam gelmedi sadece akıntım var ama o da sarı beyaz arasında bir renk ( benim genel akıntım kremimsi sarımsı bir renk olur). 4 kere muayene yapıldı ki farklı doktorlarla tüpte sorun olsa görürlerdi diye düşünüyorum. Kendi kendine düşücek kanaman başlayacak dediler ama kanamam da başlamadı. İlk gebeliğimdi korkuyorum açıkçası