Adetim gecikti

Papatyaaaalaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
24
5
1
27
Merhaba arkadaşlar adetim 15 gün gecikti testler hep negatif hala olmadım ama normal olmam gereken zamanda olsaydım bu günler yumurtlama günlerim yine de değerlendirdim doktor adet söktürücü verdi ama kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta adet olmadığım halde ovülasyonu değerlendirdim. Sorum şu adet olmadan hamile kalma şansım olabilir mi?

regliniz geciktikten 1 hafta sonra test yapmanız en doğrusu, pozitif çıkmıyorsa hamile olduğunuzu sanmam. stres çok etili, kist olabilir vs vs. pozitif çıksaydı bile eksin hamilesin diyemezdim, çünkü bazı tümörler de beta hcg hormonu taklit eder. bakarsın hamile sanarsın ama aslında tümörü vardır. yani test yap bence bir tane daha, negatifese korkma. kistler çok yaygın günümüzde, iki ayda adet olanları biliyorum. ki günümüzde hamile kalmak zor, oalbilir ama ben pek olasılık vermedim.

regliniz geciktikten 1 hafta sonra test yapmanız en doğrusu, pozitif çıkmıyorsa hamile olduğunuzu sanmam. stres çok etili, kist olabilir vs vs. pozitif çıksaydı bile eksin hamilesin diyemezdim, çünkü bazı tümörler de beta hcg hormonu taklit eder. bakarsın hamile sanarsın ama aslında tümörü vardır. yani test yap bence bir tane daha, negatifese korkma. kistler çok yaygın günümüzde, iki ayda adet olanları biliyorum. ki günümüzde hamile kalmak zor, oalbilir ama ben pek olasılık vermedim.
Kadın doğuma gittim her şey temiz çıktı herhangi bir sorun yok stresten kaynaklı gecikme dedi. Kan testi yaptırdım kesin hamile olmadığımı biliyorum ama çok kez ilişkim oldu çocuk düşündüğümüz için acaba geç döllenme vs diye mi düşündüm. Teşekkür ederim cevabınız için

Back
X