- 10 Mayıs 2015
- 3
- 0
- 28
- Konu Sahibi dilllaraaa
2aydan fazla adet olmuyorum yakin zamanda iliskiye girdim ama gebelik testleride negatif cikiyor bide kasiklarimda tuvalete cikarken agri oluyo nedeni nedir acaba yardim edin lutfenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama bu kadar uzun surmemisti hicadet düzensizliğin varmıydı normalde
Bnmde bu ay gecikti anlamadım gitti Dr. Gebelik Testi yaptı hcg 1.20 çıktı ve tarlusal verdibu ay herkes mi gecikti:) hala olamadım benilk defa böle oldu bu kadar gec hala ne agrı var ne bşi
merhaba , doktora gidip ultrasona girmenizde fayda var 28 gün az bir süre değil. kist oluşmuş olabilir bu süre içinde . ayrıca geç yumurtalamış olma ihtimalinizde var. kan testinin tekrarlanması ve ultrason sonucunuza göre adet söktürücü verebilir doktor.benimde 28 gün gecikti önceki hafta 2 defa hem kan hem idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı adetim gelmeden yumurtlamam olmuyor demi kızlarr yumurtlama testi almak istiyorum ama kararsızım bu yüzden döngüm değiti resmen acill cvb
vermişti zaten canım ama ben belki geç döllenmişimdir diye kullanmadım ultrasondan baktı hamile değilsem hocam bi bakalım dedim sağ ve sol yumurtalıkların temiz dedi ben anlamıyorum şimdi niye gelmiyo illa söktürücü mü kullanmam gerek yeni başlamıştık korunmamaya offffffmerhaba , doktora gidip ultrasona girmenizde fayda var 28 gün az bir süre değil. kist oluşmuş olabilir bu süre içinde . ayrıca geç yumurtalamış olma ihtimalinizde var. kan testinin tekrarlanması ve ultrason sonucunuza göre adet söktürücü verebilir doktor.
ilaç kullanmak istemiyorsan bekleyebilirsin , er yada geç regl olabilirsin. yada regl olmak için kürler var deneyebilirsin. eğer yumurta yoksa rahim kalınlığıda bir fikir verebilir. yani aşağı yukarı 10 -15 güne yada 1 hafta içinde regl olma ihtimalin var. bazen çokta takmamak gerekiyor. kist yoksa problemde yokturvermişti zaten canım ama ben belki geç döllenmişimdir diye kullanmadım ultrasondan baktı hamile değilsem hocam bi bakalım dedim sağ ve sol yumurtalıkların temiz dedi ben anlamıyorum şimdi niye gelmiyo illa söktürücü mü kullanmam gerek yeni başlamıştık korunmamaya offffff
ne gibi kürler canım yani yarında hamilelik testi alıp deneyeyim bebiş yoksa soğan kürü biliyorum duydum daha doğrusu ondan mı yapsam mı ki varsa bebiş düşürüyor diyolar ondan korkuyodum açıkcası ne önerirsiniz???ilaç kullanmak istemiyorsan bekleyebilirsin , er yada geç regl olabilirsin. yada regl olmak için kürler var deneyebilirsin. eğer yumurta yoksa rahim kalınlığıda bir fikir verebilir. yani aşağı yukarı 10 -15 güne yada 1 hafta içinde regl olma ihtimalin var. bazen çokta takmamak gerekiyor. kist yoksa problemde yoktur