adetim gecikti..

dilllaraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
3
0
28
2aydan fazla adet olmuyorum yakin zamanda iliskiye girdim ama gebelik testleride negatif cikiyor bide kasiklarimda tuvalete cikarken agri oluyo nedeni nedir acaba yardim edin lutfenn

test yaptırdınmı merakettim bende en son nisanın 1 inde oldum bekliyorum testte cıkmadı bşi 15 günde bir test yapıorum artk kan idrar hepsi olmadımda testte cıkmadıda yarın tekrar yaptrcam kan testi stresten olamıyoruz sanırım

bu ay herkes mi gecikti:) hala olamadım benilk defa böle oldu bu kadar gec hala ne agrı var ne bşi

benimde adetim gelmedi henüz,

son adet tarihim 12 nisan , çocuk istiyoruz, daaha korunmayı bırakalı 1 ay , 12 nisan son adet tarihim , adetin 11 ve 16.günleri alttan muayene ile baktı dr yumurta gelişmedi dedi PKOS 'luyum , son adetim 7 gün gecikince yani adetin 36.günü yine dr a gittim yine alttan muayene ile baktı ve tembellik var iste pkos dan dolayı hiçbi hazırlık yapmamıs rahim dedi, galiba klomensiz olmuycak bu iş ben sana söyliiim dedi , rahimde ince dedi şu an ve tarlusal verdi bugün 2.günü kullanıyorum tarlusalı 4 günde bitecek 12 adet hap ve adet beklyicem,
bu arada adetin 33.günü beta hcg baktırdım kanda negatif ,

adetin 28.günü ve öncesinde ilişki oldu eşimle, şimdi hem süpheleniyorum acaba gec dollenmemi oldu :KK43: olduysa hamiş olmusmuyumdur? ama olmussab hcg negaitf cıkarmıydı of kafam karmakarısık, klomen e baslıycaz dedi dr ben 3 ay normal deniyelim dedim tamam dedi , aynı durumda olanınız varmı arkadaslar ben yine kadın hastalıkları bölümünde bir konu açtım bu konu ile ilgili ordada bir arkadas yazdı saolsun dertleşiyoruz, aynı duurmda olan varsa nolur sizde paylasın tecrübelerinizi

sevgiler

Sonunda doktora gttim 26.sında adet olmadım için önce ultrosonla baktı snra gebelik testi istedi son bi haftada gebe kalma ihtimaline karşın ve adet sökütürü yazdı eve geldiğimde adet olmuştum:) adet söktürücü kullanmama gerek kalmadı yani::) adetimin 3.gününde doktora gdip hormon testi için kan verdim bakalım ne çıkacak inşallah kötü birşey cıkmazz.bende adet old.güne kadar hamile olabilrmiyim diye düşündüm ama stres yapmayın kızlar ben etkilediğini düşünüyorum

Arkadaslar bende erken menapoz tehdidi altindayim adetlerim duzenli fakat kisa surer.ilk defa iki ay olcak gecikti.dr tarlusal verdi ictim bitireli uc gun oluyor.kotu bi hastalik belirtisi midir bu.yardimci olcak arkadaslar varsa cevap verirmisiniz

selam benım adetım 6 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?

selam benım adetım 7 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi? bugunde asırı bel agrım ve kasık ağrım oldu acaba hamıle olabilirmiyim?

benimde 28 gün gecikti önceki hafta 2 defa hem kan hem idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı adetim gelmeden yumurtlamam olmuyor demi kızlarr yumurtlama testi almak istiyorum ama kararsızım bu yüzden döngüm değiti resmen acill cvb :KK43:

benimde 28 gün gecikti önceki hafta 2 defa hem kan hem idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı adetim gelmeden yumurtlamam olmuyor demi kızlarr yumurtlama testi almak istiyorum ama kararsızım bu yüzden döngüm değiti resmen acill cvb :KK43:
merhaba , doktora gidip ultrasona girmenizde fayda var 28 gün az bir süre değil. kist oluşmuş olabilir bu süre içinde . ayrıca geç yumurtalamış olma ihtimalinizde var. kan testinin tekrarlanması ve ultrason sonucunuza göre adet söktürücü verebilir doktor.

merhaba , doktora gidip ultrasona girmenizde fayda var 28 gün az bir süre değil. kist oluşmuş olabilir bu süre içinde . ayrıca geç yumurtalamış olma ihtimalinizde var. kan testinin tekrarlanması ve ultrason sonucunuza göre adet söktürücü verebilir doktor.
vermişti zaten canım ama ben belki geç döllenmişimdir diye kullanmadım :KK43: ultrasondan baktı hamile değilsem hocam bi bakalım dedim sağ ve sol yumurtalıkların temiz dedi ben anlamıyorum şimdi niye gelmiyo illa söktürücü mü kullanmam gerek yeni başlamıştık korunmamaya offffff

vermişti zaten canım ama ben belki geç döllenmişimdir diye kullanmadım :KK43: ultrasondan baktı hamile değilsem hocam bi bakalım dedim sağ ve sol yumurtalıkların temiz dedi ben anlamıyorum şimdi niye gelmiyo illa söktürücü mü kullanmam gerek yeni başlamıştık korunmamaya offffff
ilaç kullanmak istemiyorsan bekleyebilirsin , er yada geç regl olabilirsin. yada regl olmak için kürler var deneyebilirsin. eğer yumurta yoksa rahim kalınlığıda bir fikir verebilir. yani aşağı yukarı 10 -15 güne yada 1 hafta içinde regl olma ihtimalin var. bazen çokta takmamak gerekiyor. kist yoksa problemde yoktur

ilaç kullanmak istemiyorsan bekleyebilirsin , er yada geç regl olabilirsin. yada regl olmak için kürler var deneyebilirsin. eğer yumurta yoksa rahim kalınlığıda bir fikir verebilir. yani aşağı yukarı 10 -15 güne yada 1 hafta içinde regl olma ihtimalin var. bazen çokta takmamak gerekiyor. kist yoksa problemde yoktur
ne gibi kürler canım yani yarında hamilelik testi alıp deneyeyim bebiş yoksa soğan kürü biliyorum duydum daha doğrusu ondan mı yapsam mı ki varsa bebiş düşürüyor diyolar ondan korkuyodum açıkcası ne önerirsiniz???

X