• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti

beratcoskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
18
1
1
25
Yaklaşık 2 ay önce sevgilimin elinde meni vardı vajinama soktu adet olmamıştım o ay çok korktum test yaptırdım test negatif çıktı, bu 2. ayım hala regl olmadım korkuyorum hiç bu kadsr gecikmemişti

hastaneye gidip kan testi yaptırmalısın strestendir büyük ihtimal ya yinede emin ol :kahve:

St
Yaklaşık 2 ay önce sevgilimin elinde meni vardı vajinama soktu adet olmamıştım o ay çok korktum test yaptırdım test negatif çıktı, bu 2. ayım hala regl olmadım korkuyorum hiç bu kadsr gecikmemişti
Stresten düşündüğün için olmamıştır

Ayrıca daha önce açmışsın böyle bir konu oradan devam edin.
Mune Mune

beratçığım

o işi yapacak kadar kendini büyük görüp, böyle saçma sorular soracak kadar küçük durman tuhaf

sürekli aynı şeyi sormuşsun konularında

idrar testi almada yaş sınırlaması yok

1-- sen kız ağzından soran erkek misin? erkek yasak
2-- sürekli aynı konuyu sormak için konu açmışsın

bu kadar panikleyinceye kadar git eczaneden test al bak
yapacağın şeyden pişman olacaksan yapma

korkuyorsan sevgiline elini sokturma:anneadayı:

Meh, lisede cinsel eğitim verilmeli diye boşa demiyorum. Sevgiline öyle bir şey yaptığın için korkusundan soran liseli bir erkek gibi geldin bana. Korunmasız vajinal birleşme yaşanmadığı sürece hamile kalınmaz, bir dahakine daha dikkatli olun, ilişki yaşayacaksanız da korunmadan yapmayın, bu tarz fantezilere de girmeyin. Spermli elinin orada ne işi var?

Hay ALLAH ya biz ne zamandır uğraşıyoruz bebek için ameliyatlar tedaviler hala tık yok!!!üstelik senin gibi ele meni alıp teeee oralarada sokmuyoruz ! Bildiğin ilişkiye giriyoruz yani ama olmuyor sizde olduysa da ne diyeyim bilemedim!!! Hamileysen biz bebek sahibi olamayanlara da yöntemi söyle lütfen.töğbe ya rabbim!

Screenshot_2016-12-22-19-21-23-1.webp

Back
X