- 30 Kasım 2016
- 18
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi beratcoskn
Yaklaşık 2 ay önce sevgilimin elinde meni vardı vajinama soktu adet olmamıştım o ay çok korktum test yaptırdım test negatif çıktı, bu 2. ayım hala regl olmadım korkuyorum hiç bu kadsr gecikmemişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben buna çok güldümHayırlı olsun canım umarım sağlıkla kucağına alırsın mucize bebeği
Stresten düşündüğün için olmamıştırYaklaşık 2 ay önce sevgilimin elinde meni vardı vajinama soktu adet olmamıştım o ay çok korktum test yaptırdım test negatif çıktı, bu 2. ayım hala regl olmadım korkuyorum hiç bu kadsr gecikmemişti
Ayrıca daha önce açmışsın böyle bir konu oradan devam edin.Yaklaşık 2 ay önce sevgilimin elinde meni vardı vajinama soktu adet olmamıştım o ay çok korktum test yaptırdım test negatif çıktı, bu 2. ayım hala regl olmadım korkuyorum hiç bu kadsr gecikmemişti
korkuyorsan sevgiline elini sokturmaYaklaşık 2 ay önce sevgilimin elinde meni vardı vajinama soktu adet olmamıştım o ay çok korktum test yaptırdım test negatif çıktı, bu 2. ayım hala regl olmadım korkuyorum hiç bu kadsr gecikmemişti