- 29 Eylül 2021
- 1.316
- 315
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Teşekkür ederim sağolun adetim zaten duzensiz 2 gebelikten sonra düzensiz oldu ben 3-4 ay adet söktürücülerle adet gördüm geçen ay sadece hani adet söktürücü kullanmadan adet gördüm şu an 3 gün gecikmem var tabii bu testi gecikme olmadan adet günüm gelmeden yapmıştım ama şu şekilde yani hani adetlerim normalde geciktiği için hani gecikmeleri de güvenmiyorum çok yani iki u ile çıkmış da o yüzden şaşırdımKaç gün sonra artanları gördük. Regl günü tekrar yapmanız da fayda var. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba birşey soracağım bu tahlillerde referans aralığına mi bakmamız gerekiyor değer yazan yere miKaç gün sonra artanları gördük. Regl günü tekrar yapmanız da fayda var. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Referans değeri 0-5 şeklinde yazar, sonuç şeklinde yazması gerekiyor. E nabız üzerinden bakarsanız sonuç olarak çıkar.Merhaba birşey soracağım bu tahlillerde referans aralığına mi bakmamız gerekiyor değer yazan yere mi
Resim atım Şimdi e-nabız'dan bakıyorum da referans aralığı 0-10 yazıyor zaten yanında normal değer var bir de o da 2 U/L yazıyor şimdi dediğin gibi yaklaşık bir adet tarihinden 10 gün önce falan yaptım yani şöyle yani tam kaç gün olduğunu bilmiyorum çünkü benim adetim 2 çocuğumdan sonra düzensizliğe girdi o yüzden tam net adet tarihini bilmediğim için gidip yaptırdım zaten burada resim olarak paylaşmıştım sonucu yani benim söylemek istediğim şey acaba 2'den yükselir mi diye merak ettim Bir de şöyle bir şey var yani sık idrara çıkma halsizlik mide bulantısı birkaç gün devam etti sonra biraz iyiye gibi gittim ve değer de 2 çıkınca dedim tamam gebelik yoktur şimdi tekrardan başladım aynı sıkıntıları yaşamaya yani aynı bu sık idrara çıkma halsizlik mide bulantısı bir şey yiyemiyorum yani yani benim sormak istediğim şey şu bu Beta hgc tahlillerinde referans aralığına mı bakılıyor yoksa değerin yazdığı yere mi bakılıyorReferans değeri 0-5 şeklinde yazar, sonuç şeklinde yazması gerekiyor. E nabız üzerinden bakarsanız sonuç olarak çıkar.
Hayır çok şükür üstüme gibi bir şey söz konusu değil de değer yazan yerde dediğim.gibj 2 U/l yazıyorÜşütmüş olabilir misiniz? Bu dönemde hava değişimi yaşanan olaylar vs derken psikolojik olaraktan da etkilemiş olabilir.
Tahlil üzerinde 0-5 / 0-10 gibi yazan kısım değil diğer kısıma bakmanız yeterli
Biliyorum teşekkür ederim zaten doktor negatif demişti de şimdi benim demek istediğim şey şu yani ben adetimden nasıl diyeyim adetimden yaklaşık bir 8-10 gün önce yaptım yani bu testi belirtiler vardı birkaç tane şüphelendim yaptım sonuç 2 çıktı zaten diyorum acaba şu an adetim yani adet tarihim geçti adet olmadım 5 gündür acaba tekrar yapsam mı yükselmiş midir hani erken yattın mı belki ondan düşük çıktı belki yükselmiş olabilir mi diye düşünüyorum kaset testlerin öbürlerine ne fark oluyor 2 çocuğum var hiç şu ana kadar kaset testi kullanmadım duydum ama hani normal testten erken testten ne farkları oluyor onu bilmiyorum2 gebelik yok demek şüpheniz varsa kaset test alın sonuca göre kan verirsiniz
Kaset test normal test demek 10 TL gibi bir fiyatı var eğer hamilelik varsa kaset teste iki çizgi olur kan degeriniz artar yoksa da çizgi olmaz kan değeriniz 5 in altında seyrederBiliyorum teşekkür ederim zaten doktor negatif demişti de şimdi benim demek istediğim şey şu yani ben adetimden nasıl diyeyim adetimden yaklaşık bir 8-10 gün önce yaptım yani bu testi belirtiler vardı birkaç tane şüphelendim yaptım sonuç 2 çıktı zaten diyorum acaba şu an adetim yani adet tarihim geçti adet olmadım 5 gündür acaba tekrar yapsam mı yükselmiş midir hani erken yattın mı belki ondan düşük çıktı belki yükselmiş olabilir mi diye düşünüyorum kaset testlerin öbürlerine ne fark oluyor 2 çocuğum var hiç şu ana kadar kaset testi kullanmadım duydum ama hani normal testten erken testten ne farkları oluyor onu bilmiyorum
Hm anladm teşekür ederim yaptım silik bı çizgi gördümKaset test normal test demek 10 TL gibi bir fiyatı var eğer hamilelik varsa kaset teste iki çizgi olur kan degeriniz artar yoksa da çizgi olmaz kan değeriniz 5 in altında seyreder
İlk 5 dakika içindeyse doktora gidip kan testi verinHm anladm teşekür ederim yaptım silik bı çizgi gördüm
Merhaba birşey soracağım 1 marta cinsel ilişki oldu korunmasız 2 marta adet oldum şuan aşırı kasik ve bel ağrısı var 3,4 gündür âdet olduktan sonra gebe kalır mı insan arada 1 gün fark varKaç gün sonra artanları gördük. Regl günü tekrar yapmanız da fayda var. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Regl olduysanız gebelik ihtimali yoktur bence üşütmüş olabilir misiniz?Merhaba birşey soracağım 1 marta cinsel ilişki oldu korunmasız 2 marta adet oldum şuan aşırı kasik ve bel ağrısı var 3,4 gündür âdet olduktan sonra gebe kalır mı insan arada 1 gün fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?